hrissim написа:Абе, как се лекува интернет зависимост?
Купон за 1-2 седмици на нечия вила с много алкохол и яки каки!

hrissim написа:Абе, как се лекува интернет зависимост?
SeSSion написа:Може ли безкамерните гуми (самоделки) да се карат без боза?
Ozzie написа:SeSSion написа:Може ли безкамерните гуми (самоделки) да се карат без боза?
по принцип може, но без "боза" не можеш да я направиш
пък идеята все пак е вътре да има нещо, което евентуално да запушва евентуални пробиви
hitar_potter написа:ОФ! Мързели, бе! Стягайте си задниците и учете! Изпростяваща нация
hitar_potter написа:Това е вярно, но нежеланието да се ходи на училище си е откровена простотия, ш'ма прощаваш.
SeSSion написа:Още един въпрос: По колко милилитра от "бозата" се слагат долу- горе в гума?
BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:Това е вярно, но нежеланието да се ходи на училище си е откровена простотия, ш'ма прощаваш.
Кой нормален човек иска да ходи на училище?
BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:Това е вярно, но нежеланието да се ходи на училище си е откровена простотия, ш'ма прощаваш.
Кой нормален човек иска да ходи на училище?
niki_can133 написа:на 17-ти септември учили се
joro55 написа:niki_can133 написа:на 17-ти септември учили се
Някой училища ще учат.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:joro55 написа:niki_can133 написа:на 17-ти септември учили се
Някой училища ще учат.
Tвоето е от тези, които не учат, нали?
Ozzie написа:SeSSion написа:Може ли безкамерните гуми (самоделки) да се карат без боза?
пък идеята все пак е вътре да има нещо, което евентуално да запушва евентуални пробиви
airborneone написа:Ozzie написа:SeSSion написа:Може ли безкамерните гуми (самоделки) да се карат без боза?
Не лъжи хора, може с грунд за латекс ама пак си има чалъми..
SeSSion написа:...
SeSSion написа:Благодаря! Гумите са ми отпред Kenda Nеvegal 2.5, отзад WTB Dissent 2.5, шини- Mach1 MAD. Ще видим какво ще стане.
Antares написа:Банка "Мама" най-добре. При мен кредита беше безлихвен
_SoRa_ написа:Antares написа:Банка "Мама" най-добре. При мен кредита беше безлихвен
Аз от роднини/родители най- мразя да искам. Предпочитам да плащам лихва от колкото да искам пари назаем.
_SoRa_ написа:...
Аз от роднини/родители най- мразя да искам. Предпочитам да плащам лихва от колкото да искам пари назаем.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта