ICEonFIRE написа:ICEonFIRE написа:Нема край братче! Падна ми ченето, като видях, че рейтинга ми се смъкнал с 22 за един ден време, без да съм писал нищо. Който намери в някое от последните ми мнения такова за "-", ще го черпя един малък дюнер!

След
горното ми мнение, вече съм вътре с още
"20", без думичка да съм написал в интервала. Само ще препоръчам на
малоумника, който ми бие минуси, да вземе да развърже кесията към неграмотниците в този форум. Пък и ако земе та си признае и каже, аджеба защо ми бие минуси, ще го разцелувам тоз красавец

Не съм аз, ама ще ти кажа. Докато се оплакваш от рейтинга си, ще получаваш минуси. И още нещо - практически невъзможно е един човек да ти набива минусите. Интервалът, в който един човек може да бие последователно 2минуса на теб чак след 2 часа, ако не се лъжа. И то в най-добрия случай. Освен това, горе-долу, and дни след като напишеш нещо, за мнението ти вече не може да се гласува. Определено дразниш, а как дразниш - оставям на теб за домашно. И ако те интересува рейтингът ти, замисли се какво трябва да промениш в начина си на общуване, за да спреш да дразниш. И лично мой съвет - задръж малко спама за седмица-две, щото хората имат свойството да те наказват и за предходни мнения, дори и мнението ти да не е за минус. Изчакай малко да позабравят.