Таксата за кредита си я удържаха от главницата, но за такава сума е по- скоро символична.
Питай ги, дали за служители на МВР нямат някакви отстъпки от лихвата, 'щото за МО има.

P.S. Касае се за кредит "Еспресо". Или май беше "Експресо"... Все тая.
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
FEAR написа:Колко струва Интенс 951?
Ozzie написа:виж в настройките на програмата
CaXky написа:Главина за голямо колело , може ли да стане на БМХ????
disbelief написа:Tози въпрос за мен не е много тъп, но за повечето сигурно ще бъде![]()
Та, имам колега, който се изцепи, че навремето вдигнал с колелото си на равен асфалт 62 км в час.
Аз се пробвах с моето Онтарио, без да се пренапрягам и скоростомерът показа 43 км.
Да се хвана ли на бас с него, че не може да вдигне 55км. в час?
Ако спечеля, обещавам да почерпя
teodorchy_sofiaa написа:Аз по стръмно, на Монцата в Южния парк, съм вдигал 60км/ч някъде...
disbelief написа:Tози въпрос за мен не е много тъп, но за повечето сигурно ще бъде![]()
Та, имам колега, който се изцепи, че навремето вдигнал с колелото си на равен асфалт 62 км в час.
Аз се пробвах с моето Онтарио, без да се пренапрягам и скоростомерът показа 43 км.
teodorchy_sofiaa написа:disbelief написа:Tози въпрос за мен не е много тъп, но за повечето сигурно ще бъде![]()
Е, ние от къде да знаем приятеля ти може и 70км/ч да вдигне, ако може да върти яко.
Аз по стръмно, на Монцата в Южния парк, съм вдигал 60км/ч някъде...
denises26 написа:Определено изглежда да е 1.5 с преходни чашки към 1 1/8.
sprinta написа:Като си купуваш рамка дават ли гаранция за нея?
NWD написа:Може ли да се изправи изкривено кормило![]()
hitar_potter написа:NWD написа:Може ли да се изправи изкривено кормило![]()
Не. Практически може. Но не може да се кара повече с него.
NWD написа:hitar_potter написа:NWD написа:Може ли да се изправи изкривено кормило![]()
Не. Практически може. Но не може да се кара повече с него.
Знам, че не е хубаво да се кара така, макар и на мен все още да не ми създава проблеми, но просто искам до някаква степен да го изправя, поне докато събера пари за новоСъщо, ако може да ми кажете някакво място в София, където да могат да го поизправят
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта