hitar_potar написа:тъп въпрос, свързан със снимката - обърнете внимание на водача. каква би могла да е причината водача да се монтира така? предполагам, че е нещо свързано с рамката, понеже при всички екземпляри от този модел положението е същото.
hitar_potter написа:NWD написа:hitar_potter написа:NWD написа:Може ли да се изправи изкривено кормило![]()
Не. Практически може. Но не може да се кара повече с него.
Знам, че не е хубаво да се кара така, макар и на мен все още да не ми създава проблеми, но просто искам до някаква степен да го изправя, поне докато събера пари за новоСъщо, ако може да ми кажете някакво място в София, където да могат да го поизправят
По-добре не го карай на никакви сериозни терени (за из града, за кратко време става). Ти хубаво ще го изправиш, ама в тая точка вече ще е много слабо и ще се чупи. Веднъж деформирал ли се е металът, не се надявай, че ще е здрав.
niki_can133 написа:Как да настроя BB7 със 185 диск от пред катоя стисна с един пръст да ми вдида задницата във въздуха
prokalnatiq написа:Защо на повечето (с такова впечатление съм останал) DH и Freeride байкове се слагат обтегачи от шосейки, при тях не е ли по-слаба пружината. Наведе ме на мисълта, че е защото са с по-къси рамена, така ли е ?![]()
П.П. Много тъп въпрос а ?![]()
Inzagi написа:На първия ти въпрос немога да отговоря защото не ги разбирам ,а на втория ти въпрос отговора ми е ДА
Wooolf написа:Здравейте , пускам въпроса си тук , защото за някой сигурно ще се стори глупав , но все пак сега навлизам в тази материя свързана с MTB ... Въпросът ми е : Какво ще стане ако на рамка "мека" (евтина) от обикновенно колело се сложи хубав шок , като разбира се капацитета му да е такъв , който може да побере рамката ?
azze написа:Как се нарича джаджата,която придържа бронята на предната спирачка към вилката?Заместител на свинските опашки е.Някъде видях подобно нещо,но нито помня къде,нито как се нарича.
ZDeight написа:На рамка Sprint Blockhead , ще влезе ли отзад гума , дебела 2.50 ?![]()
BRAMBARA написа:ZDeight написа:На рамка Sprint Blockhead , ще влезе ли отзад гума , дебела 2.50 ?![]()
Не, ако не си отрежеш страничният грайфер (поне аз така направих) дори 2,30 гума понякога опира!
biker_bg написа:Абе някой има ли проблем да кара street с 10ос или е по добре с 20 ос ? Смисъл с 10ос суче ли е при въртене на градуси ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта