shegadjiya написа:ок. в 10 на Боянско ханче. крайна точка?
mariame написа:Привет на всички,
С един приятел сме намислили да оползотворим почивния ден по средата на седмицата с една разходка из района на Трънското ждрело (известно още като ждрелото на река Ерма). Все още обмисляме как точно да направим маршрута и събираме идеи. В една оферта на travelagent намерих примерен маршрут за района: http://www.travelagent.bg/offer/Zhdrelo ... lelo-3584/. Мислим да тръгнем около 8 от София и да се придвижим с кола до Брезник или някое от селата между Брезник и Трън, да оставим колата на подходящо място и оттам да се качим на колелата. От това, което може да се прочете из нета ройонът трябва да е доста живописен, а и времето се очертава хубаво. Ако някой има идеи или желание да се включи може да пише или да ми се обади (тел. 0882 202 211).
P. S. В нашата кола трудно ще се съберат повече от 2 колела, така че който иска да дойде ще трябва евнтуално да се придвижи със собствен транспорт.
P.S. S. Трънското ждрело е един от 100-те национални туристически обекта и който събира печати (като мен :-)) ще може да си вземе печатче.
mariame написа:Благодаря за съветите! Принципно мислим да покараме и по екопътеката, но ако се окаже невъзможно ще оставим колелата някъде.
Вие цялата екопътека ли сте минавали? Доколко четох те са всъщност две пътеки - едната е по ждрелото на р. Ябланишка, а другата по ждрелото на Ерма. По-красива била първата. Нямам информация обаче доколко е проходима с колело.
azsa-bachinito написа:Само ми спамите темата.![]()
Опс. Едно съобщенийце --> http://www.youtube.com/watch?v=gKG1bWJl9tI
d.panayotov написа:Е са ни се е..а цялата родаБая въртене си е тва, бая бутане.... Ама нищо, тъкмо си изправих каплите, пак ще ги нагъвам
kakagana написа:Явно на Изпитът жените не са добре дошли
kakagana написа:Явно на Изпитът жените не са добре дошли
Evgenibgr написа:Владайската пътека нещо ми е взела страха.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта