Има ли DND маниаци в този форум ???

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Има ли DND маниаци в този форум ???

Мнениеот LoshBoch » Пон Юни 06, 2005 9:45 am

Не говоря за геймъри, а за онези дето обичат да хвърлят заровете и да четат от книжките!
LoshBoch

Рейтинг: 1200

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юни 06, 2005 2:43 pm

Има за щастие и такива индивиди. Не съм се запознавал до сега с Д'н'Д 3 ревизия, но с радост бих. До сега съм играл само Ендивал трите части и доста фрий форм.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот LoshBoch » Вто Юни 07, 2005 10:12 am

Ами аз започнах с 2 едишън, и не съм играл нищо от БГ вариантите, но бих казал че с правилния ДМ истината е в 3,5 издание на DND
LoshBoch

Мнениеот halcor » Вто Юни 07, 2005 1:57 pm

Шъ светнете ли непросветеното? За едновремешните книги-игри ли става дума? Ако да - "Замъкът на таласъмите" много ме беше зарибила :)
Аватар
halcor

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alien » Вто Юни 07, 2005 1:58 pm

Аз пък бих казал, че Д&Д за компютър си е най-добре. Вие си играйте на хартийка, аз съм мързелив и предпочитам компютърът да прави сметките и да разказва историята. :) Но Д&Д 3.5 рулз.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Юни 07, 2005 5:56 pm

[url=http://www.ctrlaltdel-online.com/?t=archives&date=2005-05-09]DnD система[/url]

:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот LoshBoch » Сря Юни 08, 2005 1:00 pm

[quote="halcor"]

Шъ светнете ли непросветеното? За едновремешните книги-игри ли става дума? Ако да - "Замъкът на таласъмите" много ме беше зарибила :)
[/quote]

Не става дума за едни други книги :D
@Alien Явно никога не си хвърлял заровете или просто не си случил на ДМ
LoshBoch

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Юни 08, 2005 1:44 pm

[quote="LoshBoch"]

[quote="halcor"]

[/quote]

Не става дума за едни други книги :D
@Alien Явно никога не си хвърлял заровете или просто не си случил на ДМ
[/quote]

Това е просто еволюция.
Когато е нямало свестни пц-та,хората са си играли като пичове на хартия.
Но благодарение на новите технологий,вече не е нужно да си "фантазираш" света,геройте,лошковците и тн. и тн.
ПЦ въплъщенията на DnD света имат всичко което и настолните+образ.Което помага за създаване на атмонсфера,каквито при настолните няма.
Ако се опиташ да ме аргоментираш с това,че комютърните RPG-та неможеш сам да си прави история като ГМ,а само играеш това което са направили създателите,много се лъжеш.
Точно затова и беше направена Neverwinter Nights.
Идеята на тази игра беше да даде пълна свобода на играча сам да си измисля историй блалгодарение на лесния едитор.
Единствената причина поради която все още се играят настолните ДнД-та е заради носталгията.
А други просто от любопитство или от липса на ПЦ-та.
Това са си твърдите факти.:)

Със здраве.:beer:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот LoshBoch » Сря Юни 08, 2005 3:31 pm

И ти си прав, обаче за мен идеята е да се събереш с приятели и да се повеселиш. В онлайн РПГ-тата се налага да се съобразяваш и с разни други "играчи" и не винаги можеш да се изкефиш. Освен това тръпката е друга :)! В никакъв случай не отричам компютърните игри! Напротив голям фен съм, обаче за мен нищо не може да се сравни със 6 часовото хвърляне на зарове в приятна компания. :beer:
LoshBoch

Мнениеот Alien » Чет Юни 09, 2005 11:46 am

[quote="LoshBoch"]

И ти си прав, обаче за мен идеята е да се събереш с приятели и да се повеселиш. В онлайн РПГ-тата се налага да се съобразяваш и с разни други "играчи" и не винаги можеш да се изкефиш. Освен това тръпката е друга :)! В никакъв случай не отричам компютърните игри! Напротив голям фен съм, обаче за мен нищо не може да се сравни със 6 часовото хвърляне на зарове в приятна компания. :beer:
[/quote]

Естествено, просто се шегувах, аз никога не съм играл на "хартийка", така че не мога да коментирам. Но Д&Д системата е страхотна, това е. Е, не е S.P.E.C.I.A.L., но айде. :) Шегичка, Д&Д е по-добра. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Назад към Други