@moonlight - позволи ми да не се съглася от части с виждането ти. тук в русе, дето града се пръска по шевовете от мацки (мацки, мацки, направо са си п...ки, с извинение за израза), има доста малко стойностни момичета, момичета, които знаят какво искат и то не е пари. абсолютно редовно явление е да видя адската мацка да се разхожда с някъв кретенясал миндил, хванала го за ръчичка, само щото човека кара нещо лъскаво, облечен е добре и има дълбок джоб. в същото време познавам много точни момчета, хора, които за приятелите си биха направили страшно много (ще ми се и аз да се намърдам в тази категория, но трябва да питаш приятелите ми дали е така), но пък нямат богати родители. и кво - стоят сами. аз допреди месец бях с една девойка, която намирах за много красива, доста мои приятели също я харесваха, естествено имаше и такива, които не виждаха кво толкова й харесвам. ми - различни вкусове. и девойката си е купонджийка, и в същото време не е някво безмозъчно барби, дето само за дрешки и козметика да мели. при нея положението е много по-сериозно. кусура е, че се оказа, че не знае кво иска, но каквото и да е то, в момента не включва сериозна връзка.

а съм я водил на по-шантави места, предпочитал съм ги пред някви лъскави заведения.
болшинството от девойки обаче ако не седне на някое заведение баш на центъра, започва да ти връзва тенекии следващия път, прави мизерии, излиза с други хора (и под излиза с други нямам впредвид, че са проста приятели), въобще - замязали са на ония курви, дето пяха на центъра на града, и пимпа им носи гръмкото име митко пайнера (нали тей се казваше тоя миндил?). слушам ги по съседните маси в някое заведение как говорят къв грим си купили, ква кола им подарил еди кой си, ама колко хубава дрешка набарали, ама няква гъзка там че била патка умряла, ама че някъв си там как бил посмял да я погледне, след като даже не само че нямал лъскава кола, ами даже кола нямал въобще миличкия... мои приятели са си патили от такива, аз, слава богу - не. завел я той на заведение на пъпа на центъра - ок, завел я след тва на диско - чудно, на другия ден - пак същото, че и по-добре. на 3-я ден обаче я завел някъде на съвсем различно, нестандартно местенце - епа такава проклетия не си виждала. то не бяха номера, не бяха чудесии. общо взето, сега е доста трудно да се намери девойка, която, като ще е с тебе, да е с тебе, а не ей тей, щото имаш парички.
ся, че има и страшно много кретенчета, за които споменаваш, муунлайт, права си - мама и тате фанали господ за мъдята, и синковеца си мисли, че е нинджа. снощи щях да сгазя 3-ма такива с колата - решили, че пътя е техен и маршируват по средата на пътя. само дето най-нагло ме зяпаха, хилейки се, но като не намалих, нито пък свих, се разтърчаха с псувни към тротоара, а аз доволно показах средното пръстче през джама и си продължих с надута музика.
а пък за байкарстване - малко момичета въобще биха се навили да се качат на колело, просто биха предпочели фитнеса, където да ги види някой наблъскан с анаболи и по възможност червив с парички подвижен кардероб. а па за храсталясване - сигурно ако даже го споменеш, ше те анатемосат...

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.