taurus13 написа:Сис-админска му работа....- като един съвременен Вапцаров, пробвай с малко машинна поезия
hrissim написа:Човека се опитва да открие формулата на любоФта. Може да е кратна на 42...
И кво му е лошото на един простатен масаж след каране?taurus13 написа:Жените вредят на каранията
Цъ! Не познаваш законите! Срамота!did написа:@hitar_poter: Прави разлика между жени и момичета. Не случайно под 18 всичко е незаконно.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Помагайте !!! Имам много голям проблем - излизам с две жениКак да си координирам ангажираността
![]()
![]()
taurus13 написа:Добре, че се уредих навреме...явно сега вече нямаше да си намеря жена...ех..а какви жени имаше едно време...
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Помагайте !!! Имам много голям проблем - излизам с две жениКак да си координирам ангажираността
![]()
![]()
Sartor написа:@Moonlight: Брато, прав си, че ...
did написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Помагайте !!! Имам много голям проблем - излизам с две жениКак да си координирам ангажираността
![]()
![]()
На едната кажи, че си при другата. На втората кажи, че си при първата. После си яхвай колелото и ходи да караш на спокойствие.
did написа:Sartor написа:@Moonlight: Брато, прав си, че ...
Ама Moonlight твърди, че била жена
Аз все още не вярвам.
did написа:Sartor написа:@Moonlight: Брато, прав си, че ...
Аз все още не вярвам.
moonlight написа:did написа:Sartor написа:@Moonlight: Брато, прав си, че ...
Аз все още не вярвам.
Тва наистина е доста странно. Кво толкова има за невярване, не знамКакто казах и преди - който иска, да заповяда да си полафим в скайп.
Sartor написа:Ми, Moonlight вади едно такова мъжко мислене - ако е жена се е отказала да се занимава с мъже (току е попаднала на много идиоти и е решила, че при женорията положението ще е по цветно) или е мъж под прекритие.
hitar_potar написа:е ти все за скайп разправяш, пък все го криеш.
Т'ва изречение както започна - си мислех, че ще продължи "да заповяда да се наливаме с бира едикъдеси..."moonlight написа:Както казах и преди - който иска, да заповяда да си полафим в скайп.
moonlight написа:taurus13 - това за "живяла и препатила" нито си го мисля, нито съм го твърдяла някъде
taurus13 написа:Не казвам, че си го казала - просто моментните ти размисли и откровения за живота, любовта и пр. звучат, като на човек оставил доста неща зад гърба си. Ако не е така, значи просто вярваш в неща, които не си преживяла, но които смяташ, че няма начин да не са точно така, което пък е ужасно ограничаващо - един вид си поставила рамка на живота, още преди да го видиш и преживееш.
Ако всичко това, не е така, значи аз съм крив.
Брей, че дашна девойка!Освен скайпа си друго кво даваш?moonlight написа:Както казах и преди - който иска, да заповяда да си полафим в скайп.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Браво, моето момче. Ние с жена ми "ходихме" 12 години...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта