БТВ Новините - Даваха за Симеоновския лифт!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

БТВ Новините - Даваха за Симеоновския лифт!

Мнениеот fhristo » Вто Юни 07, 2005 8:26 pm

По Бтв в спортните новини в 19.30 часа даваха за проблема с цените на лифта. Гледайте, сигурно пак ще пуснат материала довечера в новините в 22.00 часа.
Аватар
fhristo

Рейтинг: 1905

Мнениеот layne » Вто Юни 07, 2005 9:32 pm

Току що показаха Радко по телевизията и показаха и част от трасето на симеоново!
Дано да стане нещо!
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот bestbg » Вто Юни 07, 2005 9:35 pm

да де , но доколкото разбрах от федерацията искат изцяло безплатен лифт за състезанието... това няма да мжое да стане :dunno:. А и тези 3лв ще бъдат само за състезанието , а после? Нищо не се спомена за цените след състезанието дали ще стане 6лв за колело (2 качвания - което пак ми е много и го отписвам лифт-а) :dunno:
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот layne » Вто Юни 07, 2005 9:46 pm

[quote="bestbg"]

да де , но доколкото разбрах от федерацията искат изцяло безплатен лифт за състезанието... това няма да мжое да стане :dunno:. А и тези 3лв ще бъдат само за състезанието , а после? Нищо не се спомена за цените след състезанието дали ще стане 6лв за колело (2 качвания - което пак ми е много и го отписвам лифт-а) :dunno:
[/quote]

А бе то да стане 3 лв. ще е екстра,щот с подкупи за лифтаджиите ще минаваме с по 2 лв. на човек така че,екстра!:)
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот Sp0nG » Вто Юни 07, 2005 9:47 pm

И тия ръбове всичките, дето участваха в репортажа как не обърнаха внимание на тези, които не са от федерацията и карат за кеф, без да се явяват и на състезания даже? С две думи казаха, че 30-те момчета от федерацията нямало да могат да се подготвят за някво си състезание международно. А нас къде ни забравят? Ние колко повече сме? И онова, шефчето на лифта дето разправя, че щял да смъкне за тях цената на 3лв, а даже може и безплатно да е, но трябва някой друг да плаща за тях, т.е. ние! Вярно е това, че някой трябва да плати, но това би следвало да е федерацията, а не ние да даваме примерно по 9лв, а състезателчетата да се качват за наша сметка. Нека е безплатен за тях, но не за наша сметка. И още не мога да проумея защо не казаха истинската причина за новите цени и защо никои не спомена нищо за обикновените любители на този спорт:eek3::crazy:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот 21 » Вто Юни 07, 2005 9:56 pm

lo6oto e ,4e vseki mai gleda da se spasiava sam(to mai si e normalno).ne6tata biaha predstaveni taka,4e horata razbraha ,4e samo sastezatelite sa o6teteni,a nie,daze ni niama i na fona.???!!!
21

Рейтинг: 1210

Мнениеот shaggy86 » Вто Юни 07, 2005 11:00 pm

@алл не съм го гледал но по думите ви не съжалявам..:angfire::argue:тоя от лифта е:asshole::asshole::boxing:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот Shady™ » Вто Юни 07, 2005 11:19 pm

След като прочетох всички топици и постове в тях стигнах до извода че си е ЕБАЛО МАЙКАТА !!! Нямам никакви идеи... мисля че се свършиха. Според мене:
Трябва само да се говори за намаления на цените на 3лв и да се каже, че ако проблема е в цапането - лесна работа...И че просто искаме да караме/спортуваме а не да правим лифта на задник ... Ако това стане на среща 1v1 (тоест на 4 очи) и се докаже ясно че сме прави - мисля че ще станат нещата ...
То се е видяло че със протести и телевизия най много да я докараме до подкривата круша ... Оня вместо да се замисли най много да се ядоса в стил: Абе тея само цапат и само ми провалят денят, идват ми ТВ и т.н. УСПЕХ да им наманя нешо...
Ако питате мене най много да забрани качването на байкове в кабинките ...
Абе де да знам и аз кой за какво си мисли. Аз си мисля че е така вие друго той трето, ЛУДНИЦА ...
Вече :dunno:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alien » Сря Юни 08, 2005 11:29 am

И на мен ми стана много интересно... ок щели да смъкнат цените ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ до 3 лв., но все пак някой трябвало да плаща - ок, това предполагам е федерацията. Т.е. за състезателите МОЖЕ и да се излмисли нещо... но АБСОЛЮТНО нищо не чух за другите карачи... ние май ще си останем на сухо.

@Shady™ - проблемът не е в цапането, очевидно. Ако беше щеше да е много лесно разрешим. Явно просто ни мразят и не ни искат на лифта.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Юни 08, 2005 3:29 pm

[quote="Alien"]

И на мен ми стана много интересно... ок щели да смъкнат цените ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ до 3 лв., но все пак някой трябвало да плаща - ок, това предполагам е федерацията. Т.е. за състезателите МОЖЕ и да се излмисли нещо... но АБСОЛЮТНО нищо не чух за другите карачи... ние май ще си останем на сухо.

@Shady™ - проблемът не е в цапането, очевидно. Ако беше щеше да е много лесно разрешим. Явно просто ни мразят и не ни искат на лифта.
[/quote]

Бях на "протестът"...
Даже бях точно до Радоко докато си изказваше мнението пред камерата на БНТ и пред някаква журналистка...
и като чух: "нека за състезателите да е по-ефтино, а останалите ДГД"
направо ми префърчаха искри пред очите..
А да не говорим, че той просто се опита да спаси кожата на ГТ рейсинг, Рам/Драг Тийм...
[quote]" Ние професионално се занимаваме с това и за нас трябва да е по-евтино. Останалите, които си правят по ено/2 качвания да си плащат нормално"[/quote]

Е тука вече ми дойде да се напикая от смях..
има хора, които правят по много повече качвания на седмица....
Но както и да е...
На Драгалевци ще се кара...
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Назад към Архив