Така с риск да ви отегча, ще споделя мъката си

.Вчера взех ново колело(рам хардтейъл 3).Спирачките не спираха като ББ5(а те са ББ5).ЗАдната дори с цяла ръка не триеше гума(като натисна лостчето с цяла ръка).Предната малко по-добре.Питах момчето дали това ще се оправи ако ги мина с МЕглио, той каза вероятно да.Ок.Прибрах се вкъщи, свалих предния ротор и апарат.Взех ротора, намокрих го с топла вода, напръсках го с меглио обилно, взех една четка(чиста и обезмаслена) и го четках.После го изплакнах и пак го четках, но без препарата( и с почистена и обезмаслена четка).После пак с препарат и четка, псоел само с вода и ччетка и го подсуших с чиста салфетка.Същата продцедура и при задната спирачка, но на нея не махнах ротора,защото не съм видял, че 2 от болтовете са с прецакани глави

, но се старах добре да го почистя.Монтирах и настроих и какво.....нулев ефект по задната и драстичен при предната.Сега ги варих в меглио (накладките), докато меглиото не се изпари, после сипах още малко, постоя на котлона и го махнах преди да се изпари.Меглиото беше почернял.Извадих накладките, измих ги с топла вода и ги подсуших с салфетка.Мислех, че ще има ефект,да, ама не!Ефекта си е същия като от преди6ното обезмасляване-предната горе-долу,задната не.А и роторите отново обезмаслих.Накладките са оригиналните.Предните леко накриво изтрити*на около 50-60% са, задните едната е на мн малко %.Почти до метала.Другата е леко изтрита накриво, но като се допрат до диска се напасват.Лостчетата са Авид ФР5.Не знам от накладките ли е??Колегата Antediluvian каза, че е от тях, но като му споделих, че съм ги изчистил не можа да си обясни как задната не спира грам, а предната горе-долу.Моля, помогнете.