Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
hopperandramht1 написа:както казах , нов съм в този спорт и бих искал да ми препоръчате като на начинаещпоздрави
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:hopperandramht1 написа:както казах , нов съм в този спорт и бих искал да ми препоръчате като на начинаещпоздрави
Нов- нов! Означава ли това, че си прост или неграмотен? Мисля че не... е, опита ли да напишеш "колело до 400лв" в търсачката?... Не си! Ето какво би станало.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
darki написа:...hopperandramht1, колело е добро но има проблем за който по-горе говорящите на казаха нищо. Ако наистина си висок 1,65 рамката ще ти е много висока. За сега ти си за 16 инчова рамка. Последно гледах Спринт "Apolon" беше с 20 инчова рамка...
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
hopperandramht1 написа:Можете да заключвате темата . Купих си Ram AM :}
did написа:hopperandramht1 написа:Можете да заключвате темата . Купих си Ram AM :}
за 400 лв?![]()
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта