Alex Madman написа:Еееей, недей така бе човек. Само съсипваш "аромата", пък и ще вземеш да ги усучеш някой път и ще ти избяга геометрията
BRAMBARA написа:Пукнатини има ли ?
marsa написа:На колко процента е чорапаАграрено ли е с него?
Доколкото знам производителя я дава само за първи собственикICEonFIRE написа:Миризмата е с доживотна гаранция!
_SoRa_ написа:малко сум градинарствала с тях
Глупости, 4орапа го копи майкал жексан.fastera2 написа: Извинявам се,но аз го купих още на следващия ден.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Качвам на 0.37 лв. - на чорап !!! Все пак, спечелих от тото 6/49Не вярвам някой да даде повече, така че май аз ще съм новият им собственик
...
Antares написа:Глупости, 4орапа го копи майкал жексан.fastera2 написа: Извинявам се,но аз го купих още на следващия ден.
Имам 4етири ножи 4орапа - джа лежи, три десни и един неустаножен. заради инфлациата цената е 32 стотинки!!! Криза!!!!
Antares написа:Глупости, 4орапа го копи майкал жексан.fastera2 написа: Извинявам се,но аз го купих още на следващия ден.
Имам 4етири ножи 4орапа - джа лежи, три десни и един неустаножен. заради инфлациата цената е 32 стотинки!!! Криза!!!!
PtD написа:4ерен 4ораб е с предимство!
_SoRa_ написа:
Бюджета е 0.99лв
/me се хили с глас!kapitanblood написа:За повече контакти.....Разклонител
did написа: си купих почти чисто нов ляв чораб за 19.98 лв.
niki4040 написа:Продавам терлик плела го е пра баба ми или нейната майка не съм сигурен ама е много хубав намерих го там при животните на село дето са изпражненията
носен е към 3 месеца от пра дядо ми, а след това няколко години универсален е можете да ходите с него на море (събуйте го преди да влезете във водата щото ще изгуби хубавата миризма)
можете да карате колело с него кадет ви падне, можете да ходите на планина с него
мирише превазходно нали ви казвам носен е 3 месеца от пра дядо ми кой знае къде е ходил с каруцата
да не се Фаля ся ама сигурно мирише най-хубо тука от чорапите на целия форум
недостатъци: Зававрян е на петата ама няма няма се пукне повече![]()
дебел е два сантима и нещо. Ако има желаещи може да му сложа още един слой
цена по договаряне
за контакти: ЛС
Но да си знаете терлика е ретро и няма да му е много ниска цената щото криза бате криза!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта