Daniel Panev написа:Да не говорим, че данъците се плащат по постоянен адрес, а "адресната регистрация" в общия случай не съвпада с него...
Колко такива случая познаваш, дето са си сменили постоянния адрес?

Daniel Panev написа:Да не говорим, че данъците се плащат по постоянен адрес, а "адресната регистрация" в общия случай не съвпада с него...
Daniel Panev написа: кой те спира?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
PtD написа:Daniel Panev написа: кой те спира?
Ъъъ. Например адресът в личната карта?
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
Преди години, по време на най-бясната инфлация имаше един виц:airborneone написа:НО НЕ може да концентрираш 1/3 от България в 1 град!
Daniel Panev написа:PtD написа:Daniel Panev написа: кой те спира?
Ъъъъ... Аз моя го сменях 2 пъти, жена ми - повече...
PtD написа:Daniel Panev написа:PtD написа:Daniel Panev написа: кой те спира?
Ъъъъ... Аз моя го сменях 2 пъти, жена ми - повече...
A не се ли налага да сменяш и личната карта по този повод? Чух, че напоследък не било съвсем лесна тази процедура
Drag4o0 написа:Опел кадетт.Нашия е 1.3 S, 75 коня.Разход 5л/100км вдига 200 ама не много бързо.Побира само 1 колело.
Ozzie написа:Заглавие: Коя Марка Автомобили Предпочитате?Drag4o0 написа:Опел кадетт.Нашия е 1.3 S, 75 коня.Разход 5л/100км вдига 200 ама не много бързо.Побира само 1 колело.
Вероятно надолу по язовирна стена...![]()
![]()
![]()
![]()
Всъшност е. По подобие на настоящия ми пост.Daniel Panev написа:И не - горното не е извън темата.
Ами подобен разговор, който не е нито забавен, нито смешен, нито глупост, нито виц. Единствения виц е твърдението ти, че този чат не е офтопик в темата.Daniel Panev написа:Интересно кое ли е извън "Тема за вицове, глупости и тн"
hitar_potter написа::rofl: а казват, че бил удобен :d
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта