snej написа:.....Въпросът е важен защото работата стана дебела ,имаше и хора от групичката спрени които снимаха ,по мой спомен човекът с фотоапарата бе Делян Георгиев победителя в група ветерани но може и да греша,та ако имате снимки или някаква информация моля пишете на лично или в темата ,вашата помощ е важна за нас за .....
Здрасти, не разбрах колко е дебела работата. Давайте да помагам.
Всъщност аз снимах случката, но съм в деликатно положение. Вие сигурно не разбрахте, но когато се присъединих към задържаните, кавгата се беше поуталожила, а аз опитах "тиха дипломация". Вече знаех какво се случва и дръпнах единия о.з. ловец настрани да си поговорим. Оказа се, че сме яли от един казан боб чорба, защото сме завършили една и съща специалност във военното у-ще в Шумен, но той - по-напред от мен. След като снимах новото сгорещяване, другият о.з. (с бялата коса) се ядоса, но и той се оказа с моята специалност..... също и командира п/к Марков (той е по-малък от мен 3-4год, аз не го помня, но той сигурно ме знае), а пък зам-командира п/п Маслеков е 1 год след мен - него го познавам мн. добре, макар да не сме се виждали повече от 25год. (аз се уволних още 1990г.)
Като разбраха, че съм "свой", те се поукротиха, даже набраха Маслеков по тел, но той явно беше извън обхват. В това време групата тръгна, аз казах на о.з.-тата да предадат много поздрави от мен и си мислех, че всичко се е разминало, защото е било въпрос на недоразумение. Остана само Ники и май още един колега, защото по-късно той ме задмина.
Това е моята интерпретация на случката, така я видях през 15-тината минути докато присъствах. Помня Маслеков като много разбран мъж, знам че вие сте уговаряли точно с него. Дайте ми неговия тел и ако зависи от него съм сигурен, че ще се разбера.
За състезанието мога да какажа много похвали: за старанието на организаторите от Зарата и за отличния избор на трасе (асфалта накрая беше доста – това го обсъдих с Ники, според него е нямало алтернатива, просто за да се мине по красивата част е трябвало да се „преглътне” асфалтовата). Имам и някои бележки, но предпочитам да ги кажа лично и да не правя дискусия. Запазвам си правото да се пошегувам с „Right Left”.
Съжалявам, че си тръгнах още вечерта в събота, но точно по средата на трасето на 34км се контузих и бързах да ме види доктор.
Поздрави!