HepBeH_XaMcTep написа:Защо не?))
Тъкмо си мислех да закрия сезона ХЦ сезона...
Тоз пък... При прогнозите за такава хубава зима, ще ми приключвал XC сезона...
Срамота!!!
HepBeH_XaMcTep написа:Защо не?))
Тъкмо си мислех да закрия сезона ХЦ сезона...
TheAnimal написа:Аз бях, това ти е наказанието от мен, че се държиш неприлично в час. Все пак учителите ви не са звероукротители и не са длъжни да ви гледат проститиите.
TheAnimal написа:Аз бях, това ти е наказанието от мен, че се държиш неприлично в час. Все пак учителите ви не са звероукротители и не са длъжни да ви гледат проститиите.
dEcLiNe написа:TheAnimal написа:Аз бях, това ти е наказанието от мен, че се държиш неприлично в час. Все пак учителите ви не са звероукротители и не са длъжни да ви гледат проститиите.
seir.bg да ти е познат, миличка?В моето училище най-малкото нямаме бележници.Айде без прибързани оценки и коментари.
moonlight написа:dEcLiNe написа:TheAnimal написа:Аз бях, това ти е наказанието от мен, че се държиш неприлично в час. Все пак учителите ви не са звероукротители и не са длъжни да ви гледат проститиите.
seir.bg да ти е познат, миличка?В моето училище най-малкото нямаме бележници.Айде без прибързани оценки и коментари.
acs?
moonlight написа:Още ли е същият инкубатор за самозабравили се надути лекенца както беше по мое време ?
moonlight написа:Държат ли ви речи в аудиториума как сте елита на България
dEcLiNe написа:Така може ли да попитам кой ми натресе минус тука: viewtopic.php?p=673875#p673875 ?
Ozzie написа: поне да беше се постарал да дадеш линк, конкретно към твоето мнение
TheAnimal написа:... не смея да ги барам тия, да не им повредя ДНК молекулата.
Буахахаха, т'ва и в моето МГ го имашеmoonlight написа:Още ли е същият инкубатор за самозабравили се надути лекенца както беше по мое време ?Държат ли ви речи в аудиториума как сте елита на България
TheAnimal написа:да се наврът между лапите ми.
did написа:Естествено, че имам предвид "Квартална Кръчма". Ти какво си помисли?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта