TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
zappa написа:Всички се отплеснахте, а никой не даде аргументиран отговор на простичкия ми въпрос.
Не ми обяснявайте, че Анелия няма мотивация. Нея и на сметището да я закараш, пак ще кара с 200% от възможностите си.
Не ми казвайте колко по-лесно било на черно. Това пък изобщо, ама изобщо не е вярно. Слюнката в устата ти става на коричка по гадните камънаци, еле като се изправи баирът нагоре.
Трябва да има някое простичко обяснение - такова, като това, което дадохте защо МТБ колоездачът трябва да кара и шосе.
g.loumbev написа:Здравейте,аз карам предимно планинско,но и шосейното много ме кефи.Противно на очакванията аз се кефя когато по шосето има движение.Както беше писал един съфорумник,камионите не са нищо повече от генератори на попътен вятър.
Анелия написа:Да се поФаля: имам вече пулсомер. Веднага като получих пулсомера и хукнах да си го меря...таковата де-пулса. Имаме едно "любимо" на Запа качване (на състезанието ще го видите) към платото, дълго около километър и нещо, и с камъчета да те затруднват. Аз го казчвам за около 15 минути цялото. Днес бъхтах, бъхтах, дъх не ми остана, но повече от 166 пулс не успях да вдигна. Не знам как го правите това с 200 пулс, но аз определено си щадя несъзнателно телцето и то отказва да го подлагам на големи изпитания.
EccentricMOTION написа:Аз ще си позволя да се намеся в дискусията като малка цацка сред големите риби с въпрос:
-С какво се храните преди и по време на състезание/каране?
-Какво консумирате като течности - вода, изостар, суправит, мед и лимонов сок, упсарин, витамин Б-комплекс?
Благодаря Ви!
zappa написа:Не ми казвайте колко по-лесно било на черно. Това пък изобщо, ама изобщо не е вярно. Трябва да има някое простичко обяснение - такова, като това, което дадохте защо МТБ колоездачът трябва да кара и шосе.
tanya написа:За годините, през които посещавам форумът нито една подобна тема не се е развила в нещо наистина полезно. Това са фактите за съжаление.
botroid написа:На асфалт е винаги по-лесно! Никой асфалтов баир не може да вдигне пулса толкова, колкото едно офроуд изкачване.
...
bokichaa написа:stilo написа:Ани, нямам никакъв състезателен опит, но провокиран от твоята тема ще проверя лично "къде е шосето" по Витошките баири на 2-ри. После ще споделя впечатления от първа инстанция. Поздрави от шосетата на страната и чужбина.
Хех, това съм го пропуснал.
Баце, ако успееш да се спуснеш по- бързо от колкото се качиш имаш![]()
icebobo написа:ПП Даниеле с колко килограма клякаш,и съответно правиш напади?
Daniel Panev написа:icebobo написа:ПП Даниеле с колко килограма клякаш,и съответно правиш напади?
Извинявай - чак сега ти виждам въпроса. Ами клякам и правя нападите с 1.5х собственото си тегло (по-правилната мярка според мен): тежа 73.8 kg и максимумите ми на двете упражнения са точно 115 kg.
zappa написа:... защо МТБ колоездачът трябва да кара и шосе.
tanya написа:Затова, надолу по асфалта, плътно вдясно, с очи на четири, ръце на спирачките и внимателно.
Ако е 1,5км, значи го катериш със средна 6км/ч, не знам нито какъв е баира, нито на какви предавки го караш, но може да се окаче че да го изтичаш с колелото на гръб ще ти е по- полезноАнелия написа:около километър и нещо, и с камъчета да те затруднват. Аз го казчвам за около 15 минути цялото. Днес бъхтах, бъхтах, дъх не ми остана, но повече от 166 пулс не успях да вдигна
Келеша написа:...наистина кара
veskoz написа:Келеша написа:...наистина кара
...рамката на рамо.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 376 госта