Ozzie написа:PtD написа:Ozzie написа:някъде до началото на май месец тг...
Идеално си се отървал!
не, не се почувствах така, ама карай
По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

Ozzie написа:PtD написа:Ozzie написа:някъде до началото на май месец тг...
Идеално си се отървал!
не, не се почувствах така, ама карай
PtD написа:По-добре ужасен край, отколкото ужас без край
Ozzie написа:стига си пускал ненужни цитати, само разтегляш форумаPtD написа:По-добре ужасен край, отколкото ужас без край
не, не беше ужас
беше сбъднато желание, мечта... whatever
boriss13 написа:Майката и еб@хте на любовта....
Ozzie написа:опитът уж учи да избягваме грешките...
outfaced написа:Къщата как да е ... ма представи си ти вземе колелото
PtD написа:Малко оф-топик: при американците всичко е честно - ако жена ти получава повече пари от теб, след развода ти плаща издръжка като поп! Дерзайте
ico 1 написа:Кво пречи да си женен и флюбен в някоя друга п@тка?
За някои хора (един мой познат) това си е в реда на нещата - по-добре да си стоят при любовницата, отколкото да кръшкат постоянно.taurus13 написа:Нищо не пречи да си женен и да се забавляваш с други, освен съвест и опасност да те хванат- обаче, няма шанс да си женен и същевременно да си влюбен в друга и всичко да си е наред.
Sartor написа:....(освен ако не си такъв сбъркан като мен да й теглиш една майна, защото иска да те ползва за подвижен вибратор само![]()
did написа:Пък аз днес сметнах, че през последните 5-6 години повече пъти съм уважил този форум, отколкото жената. Тя не ревнува. Сигурно си има друг форум
did написа:Пък аз днес сметнах, че през последните 5-6 години повече пъти съм уважил този форум, отколкото жената. Тя не ревнува. Сигурно си има друг форум
cvb написа:did написа:Пък аз днес сметнах, че през последните 5-6 години повече пъти съм уважил този форум, отколкото жената. Тя не ревнува. Сигурно си има друг форум
[list=][/list]да си видел семейна без гадже
Отдавна искам да те питам от кое измерение си?cvb написа:[list=][/list]да си видел семейна без гадже
fastera2 написа:Аз съм най-прав,когато съм седнал,но това е друга тема !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта