lutenicata написа:Предстои ми закупуването на първото хубаво колело. Ще е за спускане (не от най-екстремните), ще изкачвам, скочета и за из града. За сега съм на Drag Climber (Comp или Pro).
lutenicata написа:... Последно касчица около 100 лв и някъкви ръкавички (как да разбера кой размер за каска ми е неубходим).
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
dani320 написа:колега пълниш форума с глупости, разбира се че про е по доброто.Когато дойде време да си взимаш колело тогава пиши теми.До коледа има доста време, с твоето темпо ще напълниш форума.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:dani320 написа:колега пълниш форума с глупости, разбира се че про е по доброто.Когато дойде време да си взимаш колело тогава пиши теми.До коледа има доста време, с твоето темпо ще напълниш форума.
Пич, ти що не си ми копирал цялото мнение, а можеш само да се смееш? (говоря за подписа)
А авторът на темата, що не пусне още 5-6 е така, просто да стане еднообразно? Ясно е, че Pro е по-доброто, въпроса е дали ти се дават още 100лв.
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Joker_Here написа:.За тези пари (100лв)си купи читава екипировка.
CC Designs написа::offtopic:
В магазина за главиOправи си мнението, защото се мери каската, не главата
CC Designs написа::offtopic:
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:CC Designs написа::offtopic:
Сигурен ли си?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта