Reactor написа:Ако имате нужда от помощ,ние сме насреща

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

, а надявам се, че и други ще се включат...
 , а надявам се, че и други ще се включат...  
  ...
 ... .
 . 

kvelikov написа:Търсим трима колоездачи-доброволци, които няма да съБитиянстват. Ще бъдат разположени по постовете и ще следят правилното
участие на съБитияните. След това ще се върнат заедно с "метлите" до старт/финал-а...
Направих официално предложение на Боби да е съдия-изпълнител...

) порции кебапчета, кюфтета, наденички и разбира се - БИРААА!
 ) порции кебапчета, кюфтета, наденички и разбира се - БИРААА!

kvelikov написа:Търси се:
- един доброволец, който да е с автомобил и към 11.00 да отиде до най-близкия Кауфланд,

Може това да е една от специалните награди, напр. за категория "сРъчни"
 Може това да е една от специалните награди, напр. за категория "сРъчни"  

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

bokichaa написа:kvelikov написа:Търси се:
- един доброволец, който да е с автомобил и към 11.00 да отиде до най-близкия Кауфланд,

kvelikov написа:Бокич, аз мислех, че ще караш...
 е най-важното?
 е най-важното?

kvelikov написа:Игуменката на манастира се съгласи да ни даде ток, в случай, че стане рок-концерта.
Знаех си, че в такава близост с Кремиковци, няма как да не е замесена от Heavy Metals...

Дано само и времето да е на наша страна.
  Дано само и времето да е на наша страна. 

- и медал за най перфектно загубил се по време на мероприятието.
  - и медал за най перфектно загубил се по време на мероприятието.   ако можа да осигурим ние наградата.
  ако можа да осигурим ние наградата. Това ми напомня за нашите замисли да скокнем до Ботев връх тази неделя, нещо като закриване на сезона (не, че спираме да караме зимата).
 Това ми напомня за нашите замисли да скокнем до Ботев връх тази неделя, нещо като закриване на сезона (не, че спираме да караме зимата).

TheAnimal написа:Абе дайте да го направим двудневно това мероприятие...Ден първи - състезание, ден втори - изтрезняване. Съответно вечерта пак ще е със състезателен характер, примерно кой ще изпие най-бързо каса бира без да ходи да "източва бойлера". Или пък конкурс за най-добра домашна ракия, като естествено аз ще я тествам
 ,а те не са евтини.
 ,а те не са евтини.  

TheAnimal написа:Абе дайте да го направим двудневно това мероприятие...Ден първи - състезание, ден втори - изтрезняване. Съответно вечерта пак ще е със състезателен характер, примерно кой ще изпие най-бързо каса бира без да ходи да "източва бойлера". Или пък конкурс за най-добра домашна ракия, като естествено аз ще я тествам

А Хамстера дясната ръка
 А Хамстера дясната ръка   
   За лявата се чудя между десетина човека все достойни "люде"
 За лявата се чудя между десетина човека все достойни "люде"  

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Дано да не съм на работа, че да се включа....
  Дано да не съм на работа, че да се включа....   

Re: съБитие М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. - есен 2010г.
 Re: съБитие М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. - есен 2010г.EccentricMOTION написа:Първо - поздрави! Бих искал да попитам за ХС трасето - има ли готовност с данни - поне дължина, денивелация? Благодаря Ви!

kvelikov написа: Правят едно спускане по предварително маркирано FR-трасе (предстои да уточним дали да е 100-200м или цял километър).

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта