Ааа да въпроса ми е как да го махна?

pro-adrenaline написа:Някакъв лубрикант. Пробвай грес, масло някакво или WD-40 също ще свърши работа
Не е като да не е говорено:BurNiNg_IcE написа:Ааа да въпроса ми е как да го махна?
pro-adrenaline написа:Свърши ли работа?
marsa написа:Не е като да не е говорено:BurNiNg_IcE написа:Ааа да въпроса ми е как да го махна?
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=57975
prokalnatiq написа:Как да си настроя предния деклашор за 2 венеца (преди беше на 3), инструкциите във форума, да въртя болчето High не дават полза, и веригата пак иска да се качи на Bashguarda. Shimano Deore е модела.
BurNiNg_IcE написа:pro-adrenaline написа:Свърши ли работа?
НЕ...![]()
prokalnatiq написа:Как да си настроя предния деклашор за 2 венеца (преди беше на 3), инструкциите във форума, да въртя болчето High не дават полза, и веригата пак иска да се качи на Bashguarda. Shimano Deore е модела.
Ozzie написа:prokalnatiq написа:Как да си настроя предния деклашор за 2 венеца (преди беше на 3), инструкциите във форума, да въртя болчето High не дават полза, и веригата пак иска да се качи на Bashguarda. Shimano Deore е модела.
точно от винта "Н" се регулира, за да не се качва веригата върху башгарда
достатъчно е дълъг, за да ограничи движението на клетката, трябва да го навиваш, т.е. да го въртиш по часовниковата стрелка
za6tovsenamen написа:Фирма Емпреса има ли свой аналог, доставящ от Америка?![]()
Тъпия ибей юзър не ще да праща до Булгаристан и сега търся посредник![]()
zafirovp написа:Някой може ли да ми каже какви са всичките тези съкращения:
Minion DH F 2.35 60 TPI wire ST/42a
Нищо няма да и стане, пяната е водонепропусклива. Все пак, ако те е страх не я накисвай, а направо започни с прането. Само гледай четката да е с мек косъм и не натискай. "Медикс"-а, за който ти говоря почиства и в дълбочина (на опаковката пише "за мокети, килими и дамаски". Спазвай инструкциите за употреба и ще останеш доволен.aceto написа:Има ли опасност да стане нещо на пяната( не знам дали точно така се казва) при това накисване. Карал съм я в дъжд и не и е ставало нищо. Но не знам дали ще е така и при по продължително накисване.(говоря за цялата каска защото не могат да се свалят меките части от каската)
Благодаря за отговора.
za6tovsenamen написа:Фирма Емпреса има ли свой аналог, доставящ от Америка?![]()
Тъпия ибей юзър не ще да праща до Булгаристан и сега търся посредник![]()
niki_can133 написа:От каде мога да си взема такава лепенка
Unnamed написа:Някой наясно ли е как се поръчва от " http://www.chainreactioncycles.com " защото съм си харесал едни панталони и отдолу пише че доставката е 10 лири ?
kubetata написа:Защо като излязох да карам си заключих мазата, а като се прибрах нямаше катинар?![]()
![]()
Който го е направил да си признава !!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта