Cross-ВЪЗРАЖДАНЕ???

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Cross-ВЪЗРАЖДАНЕ???

Мнениеот Drag4o0 » Чет Окт 14, 2010 6:09 pm

http://crosscycle.com/products/view/82/grx10 Вижте какви зглобки открих в сайта на крос.Дали вече са решили да правят читави велосипеди??Погледнах и другите модели-монтаж ДЕОРЕ! :bigeyes: А този със спирачки АВИД :bigeyes: Някой някави впечатления да има??Дали обаче цените не са космически, защото не успях да открия....Тази тема за това я правя.С цел коментари по тези няколко модела.Дали има някакво пробуждане във фирмата "КРОС" ??
DownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахаха
Drag4o0

Рейтинг: 991

Re: Cross-ВЪЗРАЖДАНЕ???

Мнениеот outfaced » Чет Окт 14, 2010 6:18 pm

На снимката спирачките са шимано XT в описанието пише авид :D
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот Drag4o0 » Чет Окт 14, 2010 6:24 pm

Дам.Както на крос ендуро-на снимките с шимано бр-м415 а в действителност с промакс, но давайте мнения, че мяза на възраждане.
DownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот CC Designs » Чет Окт 14, 2010 7:45 pm

Кво възраждане? Те дори и да сменят компонентите с по-добре сега ще се родят, няма да се възродят :D
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs

Рейтинг: 998

Мнениеот Drag4o0 » Чет Окт 14, 2010 8:29 pm

Все тая..... на темата не й трябва спам, а мнения за колелата.
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот Bolverk » Чет Окт 14, 2010 8:40 pm

Много добро впечатление ми прави целият каталог.

На първо място няма нито едно меко колело. Има само твърдаци при това доста добре подбрани. Интересно е да се види ценово и разбира се това до колко ще бъде изпълнено, защото вече съм виждал един такъв ентусиазиран каталог с изцяло нови модели на "Спринт" който не бе осъществен. Липсата на нашите кошмари Т-рексове и ендурата обаче ме изпълва с интусиазъм и мен че тази компания може да има и по профисионално бъдеще.

Колкото до конкретният модел. С тази окомплектовка не може да се очаква цена под 1000 лв даже и под 2000, но ми се струва че той ще е ексклузивен така както е и карбоновият модел на Вивело и я ще има един,два изобщо произведени от него. Така че това е само за показ отколкото за реално производство.

Поздрави.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Мнениеот Drag4o0 » Чет Окт 14, 2010 9:05 pm

Хм.Ако стане реалност и цените бъдат що-годе добри, това ще бъде ИСТИНСКИ дебют сред по-как да се изразая...мощните конкуренти.На мен ми хвана окото Крос Ридж.Много гъзарско изглежда, добре окомплектовано, чудесно колелце за ХЦ(че даже рима стана).Даже за по-агресивно ХЦ.А забелязахте ли, че има МНОГО различни размери??
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот did » Чет Окт 14, 2010 9:30 pm

Drag4o0 написа:А забелязахте ли, че има МНОГО различни размери??

Къде ги има? В каталога може би?
Кой ще ги продава? Практикер може би?
Кой ще ги ресвизира? Метро може би?
На какви цени ще са? Може би може би?

Няма как да се възроди нещо, което досега никога не се е раждало.

Просто Крос се изнасят от сегмента на евтините тенекета, понеже там вече е пренаселено.
Последна промяна did на Чет Окт 14, 2010 9:35 pm, променена общо 1 път
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Drag4o0 » Чет Окт 14, 2010 9:35 pm

А МОЖЕ БИ това ще стане реалност??Тея дни ще отида до Младост във фирмения им магазин да погледна, ако има.
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот le_faux » Чет Окт 14, 2010 9:41 pm

Подозирам, че това е имиджова серия която служи само за изложения или за износ. Мисля, че не става въпрос за българския пазар, а по-скоро за западна или централна Европа.
GSM: 0877048418
Аватар
le_faux

Рейтинг: 1175

Мнениеот d!rt Jumper » Съб Окт 16, 2010 8:09 pm

http://crosscycle.com/products/view/103/Combino2 Аз искам едно такова :rofl: :D
Ride x3m !! Make tricks not war !!
d!rt Jumper

Рейтинг: 1178

Мнениеот Falcor » Пон Окт 18, 2010 6:26 pm

le_faux написа:Подозирам, че това е имиджова серия която служи само за изложения или за износ. Мисля, че не става въпрос за българския пазар, а по-скоро за западна или централна Европа.

Имам същите подозрения, не мисля че ще посмеят да стъпят на българския пазар с такъв продукт. Най вече заради изградения вече имидж на марката, който се е сринал отдавна главно заради активното съдействие на настоящия форум.
Изображение
Аватар
Falcor

Рейтинг: 1686

Мнениеот did » Пон Окт 18, 2010 6:48 pm

Falcor написа:Имам същите подозрения, не мисля че ще посмеят да стъпят на българския пазар с такъв продукт. Най вече заради изградения вече имидж на марката, който се е сринал отдавна главно заради активното съдействие на настоящия форум.

А, ново пет! Ся па форумът им бил виновен на CROSS :nono:

Те сами си сринаха имиджа и никой не им е съдействал. Ние просто си говорим.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bio » Пон Окт 18, 2010 9:21 pm

та те си имат друга марка за износ RELEIGH мисля беше тяхна. темата е на път да се превърне в голяма каша ... и е доста обширна.
Митко, ако са на цени може би-може би, ще взема направо два CROSS-a.
Реалността е такава, че ако решат според мен има място в България за конкуренция на Драг,Рам и спринт(написах го с малки букви, защото те сами си серат в устите). Ако имат желание и преодолеят нуждата с печалбата от продажба на 200 велосипеда с лепенки да си купят Порше могат и да направят нещо. Но ако смятат с "outlet" компоненти да съдират кожи ... ще имат да чакат.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот Drag4o0 » Пон Окт 18, 2010 9:28 pm

bio написа:Реалността е такава, че ако решат според мен има място в България за конкуренция на Драг,Рам и спринт

Точно за това пиша тази тема.В петък ще отида до най-големият фирмен магазин на "Крос" в София, ще поразпитам и като се върна, ще пиша.
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот Falcor » Вто Окт 19, 2010 3:12 pm

Добре де, не се изразих хубаво. Имах предвид че хората които имат желание и възможности да си купят хубав велосипед четат тук. От друга страна мнението битуващо във форума е като цяло отрицателно. Не искам да кажа че форума е виновен, а по скоро че той малко или много диктува нагласата в (мразя това определение) таргет групата :agree:
Did прав си, само си говорим, но говоренето тук има някакъв отглас най-малкото защото това е най-популярния сайт за планинско колоездене.
Изображение
Аватар
Falcor

Рейтинг: 1686

Мнениеот fantom » Нед Окт 24, 2010 6:17 pm

За мене на Cross най-хубавия модел е http://crosscycle.com/products/view/88/spotster2vb ..Те нямат хубави колела щом продават Cross Rider и Sporter в метро :rofl: Аз спортера мислех да си го зема за XC ама жестоко щях да сбъркам :agree:
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Мнениеот bio » Нед Окт 24, 2010 6:32 pm

това колело специално за човки ли е ?!?
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот spruld0g » Нед Окт 24, 2010 9:20 pm

d!rt Jumper написа:http://crosscycle.com/products/view/103/Combino2 Аз искам едно такова :rofl: :D

Кво се смееш бе ? Това е една уникална DH машина , тфа е по-добро от Ram , intense , scott. Няма по луда рамка за DH и аз искам такава :rofl: :^:
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот DragonG » Съб Ное 06, 2010 9:01 pm

spruld0g написа:
d!rt Jumper написа:http://crosscycle.com/products/view/103/Combino2 Аз искам едно такова :rofl: :D

Кво се смееш бе ? Това е една уникална DH машина , тфа е по-добро от Ram , intense , scott. Няма по луда рамка за DH и аз искам такава :rofl: :^:

Мда, та тва си е същинска гавра с легендарните балканчета :rofl:
Изображение
Аватар
DragonG

Рейтинг: 1240

Мнениеот D3niS98 » Съб Ное 06, 2010 9:26 pm

Аз все още имам балканче на село няма мо нищо.Още си е здраво. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
D3niS98

Рейтинг: 1140

Мнениеот NWD » Съб Ное 06, 2010 10:03 pm

D3niS98 написа:Аз все още имам балканче на село няма мо нищо.Още си е здраво. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

А това какво общо има с темата и с легендарните колела Крос :bowdown:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти