Сажелявам ако имам грешки, но съм малък за да пиша толкова грамотно

slav007 написа:Здравейте! Искам да попитам коя рамка е най-добрата от трите рамки.Търся си рамката, защото наближава рожденият ми ден и наще са ми обещали нова рамка.Харесъл съм рам хт2 , драг климър и драгф4 .Незнам защо толкова казвате,че драг ф4 е много зле.За мен мисля,че ще е супер имайки в предвид, че аз ще го карам , а съм 40 кг ,12 годищен (ще правя 13) ,висок съм 155и скачам за сега с бика под метър и педесе.Твърде съм малък за да рабирам толкова от колела и за това съм писъл тук.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:...
biker_bg написа:CC Designs написа:...
Не лъжи момчето как мислиш ,че рамка с най-малък размер 17" ще му е добре ?
той е висок 155см а хт2 отговаря на размерите за човек поне 170см ?
До колкото видях си пада по скокове,ето още един + да си вземе "катерача".
slav007 написа:Здравейте! Искам да попитам коя рамка е най-добрата от трите рамки.Търся си рамката, защото наближава рожденият ми ден и наще са ми обещали нова рамка.Харесъл съм рам хт2 , драг климър и драгф4 .Незнам защо толкова казвате,че драг ф4 е много зле.За мен мисля,че ще е супер имайки в предвид, че аз ще го карам , а съм 40 кг ,12 годищен (ще правя 13) ,висок съм 155и скачам за сега с бика под метър и педесе.Твърде съм малък за да разбирам толкова от колела и за това съм писъл тук.
slav007 написа:Коя от трите рамки Драг ф4, хт2 или климър
CC Designs написа:Аз съм на 12, Февруари ми е РД и съм 65кг. (Е, аз съм и 165см.)
Ozzie написа:CC Designs написа:Аз съм на 12, Февруари ми е РД и съм 65кг. (Е, аз съм и 165см.)
ти си мутантче някакво, моля не сравнявай другите по себе си
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
CC Designs написа:Попринцип за твоите килограми и височина е най-добре клаймъра да вземеш
P.S. Как може момче, което ще прави 13 да е 40 кила?! Аз съм на 12, Февруари ми е РД и съм 65кг. (Е, аз съм и 165см.)
CC Designs написа:Попринцип за твоите килограми и височина е най-добре клаймъра да вземеш
P.S. Как може момче, което ще прави 13 да е 40 кила?! Аз съм на 12, Февруари ми е РД и съм 65кг. (Е, аз съм и 165см.)
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта