поръчка от pinkbike

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

поръчка от pinkbike

Мнениеот king of bike » Пон Авг 23, 2010 9:48 pm

Добър вечер на всички от форума,
Знам че има други подобни теми но не намерих информацията която търсия.
Значи ще закупувам вилка от горесоменатия саит, но не съм много на ясно колко ще ми излезе доставката.
Вилката идва от Chester , United Kingdom и е боксер ВЦ ако това има значение.
А и друго как ще ми я изпрати вилката по коя куриерска фирма.
Благодария на всички дали мнението си. :beer:
ВИНАГИ КАРАИТЕ С КАСКА
Аватар
king of bike

Рейтинг: 1145

Re: поръчка от pinkbike

Мнениеот Ozzie » Пон Авг 23, 2010 10:02 pm

за доставки от UK до България - "Емпреса"
ползвай търсачката :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот XEK » Вто Авг 24, 2010 11:21 pm

king of bike написа:Добър вечер на всички от форума,
Знам че има други подобни теми но не намерих информацията която търсия.
Значи ще закупувам вилка от горесоменатия саит, но не съм много на ясно колко ще ми излезе доставката.
Вилката идва от Chester , United Kingdom и е боксер ВЦ ако това има значение.
А и друго как ще ми я изпрати вилката по коя куриерска фирма.
Благодария на всички дали мнението си. :beer:

ами говори с човека, питай го колко е доставката, с коя фирма ще я прати, може да се споразумеете да отбие малко и така
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот flair » Вто Сеп 07, 2010 10:59 pm

Аз искам да разбера , ако поръчам нещо от pinkbike дали куриера ще вземе някакъв процент от цената на компонента. :dontknow: Ако може някой да пообясни това-онова, в по-голям обхват. :popcorn:
ИзображениеЯки каки аз набирам, после вкъщи ги прибирам, алкохола абсорбирам..целия дайте гоИзображение
Аватар
flair

Рейтинг: 1230

Мнениеот XEK » Сря Сеп 08, 2010 10:06 am

flair написа:Аз искам да разбера , ако поръчам нещо от pinkbike дали куриера ще вземе някакъв процент от цената на компонента. :dontknow: Ако може някой да пообясни това-онова, в по-голям обхват. :popcorn:

pinkbike не е сайт като чейна, Buy/Sell секцията е като нашия пазар във форума, където се разбирате директно с човека от който ще вземете айтема - втора- трета ръка. има и SHOP в сайта, където се продават двд-та, тениски и тн, но там не знам вече как стоят нещата.
от Buy/Sell вие се разбирате с човека за шипинга, сумата и всичко останало, от него ще получите всичката необходима информация :agree:
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот flair » Сря Сеп 08, 2010 1:12 pm

Благодаря :agree: .
ИзображениеЯки каки аз набирам, после вкъщи ги прибирам, алкохола абсорбирам..целия дайте гоИзображение
Аватар
flair

Мнениеот Discount » Нед Сеп 19, 2010 8:02 pm

Ае в пинкбайк май рамките са пукани :dontknow: има мн добри колела които ги продават супер ефтино по 1000-1500$ :crazy: :roll2:
viewtopic.php?t=73233#p642789
Fox40 е от пластмаса!
Discount

Рейтинг: 877

Мнениеот dEcLiNe » Нед Сеп 19, 2010 8:14 pm

Discount написа:Ае в пинкбайк май рамките са пукани :dontknow: има мн добри колела които ги продават супер ефтино по 1000-1500$ :crazy: :roll2:

:rofl:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот hitar_potar » Нед Сеп 19, 2010 10:58 pm

Discount написа:Ае в пинкбайк май рамките са пукани :dontknow: има мн добри колела които ги продават супер ефтино по 1000-1500$ :crazy: :roll2:

изказването на вечерта!!! :rofl: :lol:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот SeSSion » Нед Сеп 19, 2010 11:12 pm

Да! Даже към някои дават заварки. :roll2:
SeSSion

Мнениеот Stancho » Пон Сеп 20, 2010 8:16 am

Абе направете тема с МТБ вицове бе хора... Ще ме съсипете... :rofl:
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот flair » Нед Окт 17, 2010 10:44 pm

Това си заслужава да ми стане следващия подпис :rofl: .
Онтопик : Пич, логично е , там всичко е по-евтино. Чисто новите части вървят много по-евтино отколкото тук в България :agree:
Аватар
flair

Мнениеот mntcrazydh » Вто Юли 26, 2011 11:37 pm

Малко ъп на темата. :D
Искам да помоля някои съфорумници, които са поръчвали от pinkbike да кажат доволни ли са. И верни ли са слуховете, че може да получиш не това за което си платил. Разбрах, че paypal гарантират, че ако не получиш това за което плащаш те ти връщат парите, но някак не ми се връзват нещата.
Моля някой, който е поръчвал да сподели. :beer:
За контакти: Лично съобщение или скайп : kamenovbeamer От гр. Монтана съм.
Аватар
mntcrazydh

Рейтинг: 1221

Мнениеот TeDo_BaPHa » Сря Юли 27, 2011 1:21 am

mntcrazydh написа: И верни ли са слуховете, че може да получиш не това за което си платил.

:agree:

mntcrazydh написа:Разбрах, че paypal гарантират, че ако не получиш това за което плащаш те ти връщат парите

:thumbd:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот moor » Чет Юли 28, 2011 2:02 pm

mntcrazydh написа:Малко ъп на темата. :D
Искам да помоля някои съфорумници, които са поръчвали от pinkbike да кажат доволни ли са. И верни ли са слуховете, че може да получиш не това за което си платил. Разбрах, че paypal гарантират, че ако не получиш това за което плащаш те ти връщат парите, но някак не ми се връзват нещата.
Моля някой, който е поръчвал да сподели. :beer:

Аз съм поръчвал някаде около 5 рамки и еднин specialized Demo 7.Нямал съм проблеми до сега всичко е било точно.Врътката е когато превеждаш парите от paypal да зачеркнеш goods(стока), демек че плащаш за предмет.След това преди да платя на типчето от UK му казвам че ако има нещо което не е споменал или е скрил ще пуна dispute(спор има 45 дневен скок в които можете да го направите) в paypal и евентуалне те връщат парите.Проблема е че трябва да се върне и поръчаната стока.Винаги си пазете коренсподенцията от пинк байк за да я ползвате като доказателвство ако се наложи...По принцип вепоятноста да ви прецакат е малка ако знаете как да ги оговаряте и разпитате добре за дадения модел рамка или колело което ви интересува.Англичаните в повечето случай са любезни и си казват всичко...
Аватар
moor

Рейтинг: 1267

Мнениеот hitar_potar » Съб Юли 30, 2011 10:36 am

moor написа:

...

Англичаните в повечето случаи не отговарят въобще, ако не им се занимава с международна доставка - оставят те да се чудиш. Също така може и да са любезни, а може и да са темерути - моят опит с тях показва 50/50 съотношение между двата типа. Виж португалци, немци, хамериканци - до един са точни, никой не ме е разочаровал досега от тях.
Вкарал съм няколко вилки, няколко рамки, един цял байк, цял уилсет, в момента чакам още един цял байк. Обикновено не ми се налага да предупреждавам, че при евентуален проблем ще се оплача - те си знаят. Дори последно 1 пич страшно много се уплаши, като чу, че ще се оплаквам, и още на същия ден върна парите, без въобще да пита за компонента си. При проблем кореспонденцията не върши кой знае ква работа - Пейпал предпочитат да имате обратна разписка от изпращането на колета обратно. А дори и тогава могат да настъпят обърквания и различни проблеми. Но това е рядкост като цяло. :)
Аватар
hitar_potar

Мнениеот mntcrazydh » Съб Юли 30, 2011 1:18 pm

Благодаря на всички за бързото отзоваване. :beer:
За контакти: Лично съобщение или скайп : kamenovbeamer От гр. Монтана съм.
Аватар
mntcrazydh

Рейтинг: 1221

Мнениеот the7one » Нед Окт 30, 2011 3:50 pm

Колко струва горе-долу доставката на цяло колело от Пинкбике?
the7one

Рейтинг: 965

Мнениеот Ozzie » Нед Окт 30, 2011 4:15 pm

Зависи от кой край на света ти го пратят. :D
Ако е от Нова Зеландия... по- добре не. :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот the7one » Нед Окт 30, 2011 7:02 pm

Ozzie написа:Зависи от кой край на света ти го пратят. :D
Ако е от Нова Зеландия... по- добре не. :thumb:

От Англия, например.
the7one

Мнениеот hitar_potar » Вто Ное 01, 2011 1:57 pm

Зависи от кой край на Великобритания ще дойде, зависи кой куриер ще носи пратката, зависи колко бързо ще я донесе и каква опция ще има към пратката (подпис при доставка, застраховка), зависи дали ще разпилеят колелото, за да се побере в по-малък кашон като размери, даже зависи какъв тип ще е колелото, щото 1 спускарски трактор дори разпилян не може да влезне в кашон, побиращ почти неразглабян АМ-звер. ;)
Аватар
hitar_potar

Мнениеот the7one » Вто Ное 01, 2011 5:15 pm

hitar_potar написа:Зависи от кой край на Великобритания ще дойде, зависи кой куриер ще носи пратката, зависи колко бързо ще я донесе и каква опция ще има към пратката (подпис при доставка, застраховка), зависи дали ще разпилеят колелото, за да се побере в по-малък кашон като размери, даже зависи какъв тип ще е колелото, щото 1 спускарски трактор дори разпилян не може да влезне в кашон, побиращ почти неразглабян АМ-звер. ;)

В най-лошия случай, повече от 200 лв ли ще бъде ? :dontknow:
the7one

Мнениеот hitar_potar » Чет Ное 03, 2011 3:19 pm

Мдаммммммм.... В най-лошия случай си приготви 250-300лв. В най-добрия посещаваш www.cargobghome.com, пускаш им и-мейлче да ти дадат референтен номер, и си свиркаш! Ще те изненадат. ;)
Аватар
hitar_potar

Мнениеот microlab » Съб Ное 05, 2011 7:02 pm

hitar_potar написа:
moor написа:

...

Англичаните в повечето случаи не отговарят въобще, ако не им се занимава с международна доставка - оставят те да се чудиш. Също така може и да са любезни, а може и да са темерути - моят опит с тях показва 50/50 съотношение между двата типа. Виж португалци, немци, хамериканци - до един са точни, никой не ме е разочаровал досега от тях.
Вкарал съм няколко вилки, няколко рамки, един цял байк, цял уилсет, в момента чакам още един цял байк. Обикновено не ми се налага да предупреждавам, че при евентуален проблем ще се оплача - те си знаят. Дори последно 1 пич страшно много се уплаши, като чу, че ще се оплаквам, и още на същия ден върна парите, без въобще да пита за компонента си. При проблем кореспонденцията не върши кой знае ква работа - Пейпал предпочитат да имате обратна разписка от изпращането на колета обратно. А дори и тогава могат да настъпят обърквания и различни проблеми. Но това е рядкост като цяло. :)

Тоя пък, аз си харесах едно колело преди горе-долу 2 месеца, и му писах там, че съм много заинтересуван от колелото.. още други окраски, но отговора му беше " FUCK OFF" :D смятайте за к'во става въпрос... но от там нататък всички бяха любезни... тъй че няма проблем.. но сега си харесах друго и ще го поръчвам сигурно... дано на дойде :bowdown: :bowdown: :bowdown:

:beer:
Bike riding is not only about riding, it has principles, its about everything we live for.
Аватар
microlab

Рейтинг: 1144

Назад към Общ форум