hitar_potar написа:пфффф, 415лв. ремонт на двигателя и все още тече като девойка в мензис...![]()
![]()
Tи имам и сравнението...

Оплаквам се от дъжда!

hitar_potar написа:пфффф, 415лв. ремонт на двигателя и все още тече като девойка в мензис...![]()
![]()
Анелия написа:PowerSlide гледа формулата, а аз нямам с кого да си говоря
Едит: zappa влезе в icq. Имам вече, няма за какво да се оплаквам.
липса на секс
ico 1 написа:Навила се е на полуоската и скъсала маншоните на вътрешното каре, и рейката. Жал ми е за животното, но още по-жално ми е за парите, които ще трябва да дам за ремонт.
outfaced написа:Иииибаси змията
cvb написа:липса на секс![]()
PowerSlide написа:cvb написа:липса на секс![]()
Нагъзис!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:@ico 1, на какво миришеше змията??
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
did написа:Пробвал съм го в пети клас
Sartor написа:В Русе съм до четвъртък командировка, изпускам бирата в София в сряда, рожден ден на приятелка, а шефа ще ме води в някакво тукашно заведение "Левента" след работа да "попиянстваме" за негово здраве. Може да звучи като хвалба, ама си искам шоплъка.
did написа:Змиите при печене миришат на нещо средно между пиле и бяла риба. Пробвал съм го в пети клас
Трудни за снимане?Alpina написа:снималеми
Antares написа:Трудни за снимане?Alpina написа:снималеми
Drag4o0 написа:Оплаквам се от госпожата по Математика в 9-та Френска езикова гимназия(9 ФЕГ).Даде ни 10 задачи,а преди в клас в последните пет минути от часа даде пример за задачи от подобен тип.7 часа съм писал днес и ми останаха 5 задачи, но добре, че все пак каза:"Ако не успеете да ги решите, ще ги решим в клас"!Т'ва да не е НПМГ или СМГ??????
![]()
![]()
По френски не ни дават толкова....
![]()
spirov92 написа:Drag4o0 написа:Оплаквам се от госпожата по Математика в 9-та Френска езикова гимназия(9 ФЕГ).Даде ни 10 задачи,а преди в клас в последните пет минути от часа даде пример за задачи от подобен тип.7 часа съм писал днес и ми останаха 5 задачи, но добре, че все пак каза:"Ако не успеете да ги решите, ще ги решим в клас"!Т'ва да не е НПМГ или СМГ??????
![]()
![]()
По френски не ни дават толкова....
![]()
Аз пък да се оплача от г-жа Данева в НПМГ. 10 минути са минали от часа, и тя ни дава контролно с 5 задачи на нек'ви комплексни числа, логаритми и други шантави неща дето никой не ги разбира
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта