pascalaa623 написа:Някакъв страшен ли си?
Не, но е по-коректен от теб !
Модератор: Модератори в пазара
pascalaa623 написа:Някакъв страшен ли си?
BRAMBARA написа:pascalaa623 АДСКИ НЕКОРЕКТЕН !!!
Започна се още от 3 седмици когато реши да си купува вилка с повече ход и запона да ме пита и аз му давах савети, давах и накрая взима определена вилка и в ЕКОНТ я връща обратно това се случва с две вилки вече (не мой). В Четвъртак решава да купи мойта аз съм я пуснал на 570лв. и му свалям като на приятел на 540лв с транспорта за негова сметка и с уговорката ако транспорта е над 10лв. да му я дам на 535лв! Прещам я аз в Петък и транспорта му е 6лв. и му я пиша на 540лв. Днес ми пише СМС ,че вилката е много надрана Ребоунда не работи и тн. Вика свали ми от цената и ще я взема защото транспорта ми е 18лв. и нямало да даде толкова пари за тези вилка. Както казах транспорта му е 6лв. а наложеният платеж от тези 540лв. става 12лв. и 6лв. транспорт стават 18лв. ,но ние не сме говорили за наложения! И пиши ми да му сваля на 460лв или аз немога смятам ама това са 110лв.а на 570лв. 110 да ви кажа не са малкоаз му отказвам сега вилка ще си я взема обратно и ще платя 6лв. Но на мен ми е през **** за тези 6лв. пиша това за да не ПРЕЦАКА и други хора защото аз съм 3-тата рибка на въдицата му !!!
pascalaa623 написа: аа не ми беше споменал,че ВРЪТКАТА ЗА КОМПРЕСИЯТА я няма! някаквко шестограмче стърчеше (доколкото знам не е така)
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
pascalaa623 написа:ОК да беше ми го казал
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта