Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
ico 1 написа:Продължава да вали, а мръсотията се трупа. Скоро ще поникнат есенните плевели. Дали ще пречат на жилата и спирачките? Да търся ли мотика? За скоростите не ми пука. Те отдавна са целите в пръскана мазилка.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Нали знаеш, като не те кефи темата, не я чети, просто я подминавай. Малък си още да определяш граници. Първо се научи да пишеш грамотно. Не може да не ти набия един минус за това.dEcLiNe написа:Защо тая крайно тъпа тема е още жива и учудващо активна?Странно ми е как хората продължават да пишат и пишат, като аз не виждам нищо интересно в нея.Осъзнайте се просто какво коментирате...![]()
Все пак не сме в сериозен раздел, но, все пак, всичко трябва да има някаква граница, според мен...
kubetata написа:Калта днес предпазва от калта утре, и евентуално пада!
kubetata написа:Калта днес предпазва от калта утре, и евентуално пада!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта