fenoryl написа:Всъщност е изтегляне, а не избиване.
Слагаш малко повече спейсъри, слагаш капачката и стягаш докато излезе.
nahi написа:Купи си нова. Не се занимавай с простотии!
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:nahi написа:Купи си нова. Не се занимавай с простотии!
Той пита как да свали старата, за да сложи нова беее![]()
аман от спамери начи.....
StanY написа:Той пита как да свали старата, за да сложи нова беее![]()
StanY написа:nahi написа:Купи си нова.
Той пита как да свали старата, за да сложи нова беее![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Малък байкър- вкарай навътре старата пеперудка и си сложи нова (над нея)!
Andy3 написа:Значи Нахи правилно е предположил какво си намислил.Една пеперуда не е ли 3-4-5 лв. ?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:maLaK_bikeR ти сериозен ли си?
Ако обещаеш, че един месец нема да пускаш нови теми, ще ти подаря една чисто нова
bikerider написа:fenoryl, ако обичаш, не дрънкай наизуст глупости. Първо, пеперудката ще остане вътре, само гайката ще излезе с капачката и второ дори да излезе пеперудката, стержена (най-вероятно алуминиев) ще е достатъчно надран, за да започнат чашките да се саморазхлабват с новата пеперудка.
Falcor написа:Аз мойта съм я свалял по двата начина! Единия път нагоре без да искам и без да чета-Резултат: надрана тръба. Втория път надолу чрез най- великия инструмент. Това е точилката на баба ти. На моята баба точилката е oversize и върши идеална работа. Има едно условие разбира се - баба ти не трябва да е вкъщи когато я ползваш
fenoryl написа:И да, правил съм това упражнение само при стоманен стержен, но никога не е излизала гайката
maLaK_bikeR написа:Да ама аз искам да сваля от едната вилка, че да я сложа във другата.
exiteyes написа::offtopic: Епа то може да си заслужава ама 6лв детелинка и още толкос доставка...![]()
Иначе ако няма да ти трябва вилката от която ще свалиш читавата "пеперудка" може да срежеш стержена точно там и да я избиеш по-лесно, защото просто друг начин не виждам..
5roff написа:ти сериозен ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта