Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Здравейте днес най-сетне новата ми капла е готова,но от магазина (сервиза) момчето ми каза че не е редно попринцип да се кара рамката (NS Surge) с тази главина(ос)http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=3414 ... Каза ми че не е проблем ,но попринцип не е редно ...
та въпроса ми е дали има някакъв проблем ... иии дали е надежно
Ти сигурен ли си, че спейсинга (колко е широка главината и колко е широка рамката отзад) на главината и рамката е еднакъв? Попринцип повечето рамки са 135х10 мм отзад както и NS Surge-a е със спейсинг 135х10 мм ама за главината не видях във chainreactioncycles да пише колко е оста ако е 135х10 мм май няма проблем ама ако е по-голяма/малка вече е лошо за рамката ..
Момчето от сервиза само ти пълни главата с глупости. Няма да имаш никакъв проблем ако главината е 135х10, дори можеш да я караш с дерайльор Сейнт, ако разполагаш с такъв.
Последна промяна k0cTaHeB на Чет Окт 21, 2010 1:28 am, променена общо 1 път