Утре ще ходя до Търново така че се отменя карането до Шумен
 Утре ще ходя до Търново така че се отменя карането до Шумен  .Предлагам ходенето да е в неделя хем да проуча пистата на шуменци.Нещата които търся ги няма в магазина
 .Предлагам ходенето да е в неделя хем да проуча пистата на шуменци.Нещата които търся ги няма в магазина 
 Утре ще ходя до Търново така че се отменя карането до Шумен
 Утре ще ходя до Търново така че се отменя карането до Шумен  .Предлагам ходенето да е в неделя хем да проуча пистата на шуменци.Нещата които търся ги няма в магазина
 .Предлагам ходенето да е в неделя хем да проуча пистата на шуменци.Нещата които търся ги няма в магазина 

, така че се стягайте да не се изложим
 , така че се стягайте да не се изложим   .
 .

Пък за асфалта нали профитата там блъскат айде да погледкаме утре как стааа таз рабта
Пък за асфалта нали профитата там блъскат айде да погледкаме утре как стааа таз рабта  

Асвалтови състезатели
 Асвалтови състезатели  стават те състезатели само с асвалтово каране
 стават те състезатели само с асвалтово каране  ама друг път.
 ама друг път.

но и компанията си беше страхотна.Връщането беше доста натоварващо дори и аз го усетих преди Пролаз
 но и компанията си беше страхотна.Връщането беше доста натоварващо дори и аз го усетих преди Пролаз  не може само с едно каране в седмицата.Преминавам в графата лабежни карания
не може само с едно каране в седмицата.Преминавам в графата лабежни карания 

и на мене ми хареса колопохода но небях спал 24 часа и умората си каза думата, но както и да е, не искам да се оплаквам.Щом се организираме бих тръгнал пак да карам
 и на мене ми хареса колопохода но небях спал 24 часа и умората си каза думата, но както и да е, не искам да се оплаквам.Щом се организираме бих тръгнал пак да карам  

sodar написа:Ами вземете да заповядате във Варна.
Ако има желаещи, кажете да успеем да организираме нещо.

todor_todorov написа:sodar написа:Ами вземете да заповядате във Варна.
ами аз съм обещал там на един агент да дойда някой уикенд, този няма да мога може би другия
 , значи на теб съм обещал
 , значи на теб съм обещал  

sodar написа:Ами вземете да заповядате във Варна.

нещо огънчета или яко връткане ще има.
 нещо огънчета или яко връткане ще има.

Анелия написа:Хаха, от шуменци не успяхте да направите рейсъри, ама шуменци ви направиха пикникари и пиянки

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта