- Опитайте старото изпитано средство за приспиване - бройте на ум овце.
- Не става, докторе. Аз съм търговец - като ги изброя, после ги натоварвам на влакове, продавам ги, и после цяла нощ се въртя в леглото и смятам колко данъци трябва да платя.

Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
azze написа:Пернишки Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура - ПУТКА
SMOKEN написа:Такаа трябва ми мекица. Стила на каране ми е нещо като начинаещ даунхилър. 190см 75кг(и качвам) съм. Карам и в града, но не по улицита, а главно през бордюри, павета и дупки. Казвам ви това понеже си търса мекица която знам че няма да се счупи(рамка, жилка и т.н.). Няма да дам над 1000 лева за колело понеже имам едно правило ако за тези пари мога да си взема кола или мотор просто няма смисъл.
Харесал съм си едно колелце http://www.leader96.com/products/24/view - Leader Revolver , "само" за 830лв. и ми изглежда сравнително здраво и с правилна геометрия на рамката, макар и с малък ход на средния газов амортесйор.
Ozzie написа:ебаваш се, нали?
SMOKEN написа:Абе тапак, аз имам сжестно меко колело за 100 лева а ти ми говориш че за 1000 немога да намераКви сте такива идиоти незнам. Еми сори че нарушавам правилата и обиждам ама вече ми доиде до бой
Търса си ново колело защото колко и свестно да е мойто(мекото за 100лв.) вече 9-та година кара и започва да издъхва и то не рамка или вилка ами други дреболий. Но ми се искаше да се модернизирам малко и да си взема ново хубаво колелце да се поизфукам и вие гъзетата кат почнахте с вашите златни колела направо незнам какво повече да кажа...![]()
SMOKEN написа:И за стил на каране и скорост, ами с железното сиг 20 килограмово МЕКО колело за 100лв. карано вече 9 години със средни скорости 30км/ч(средни и да измерил съм ги, купих си километраж преди 2 год) и натоварванич от сорта на изкачване на "монцата" в южния парк на 10-та скорост от(за жалост) 18-сете мисля че съм достатъчно "байкър". Никое тресе не ме е плашело досега, ако естествено съм преценил че ще мога да спра(спирачен проблем).
Оп само да допълна че не съм много по скоковете понеже 20 кила топуз не се контролира на големи височини(научено от мен по трудния начин, неколкократно).
ico 1 написа:@ SMOKEN, най-изгодните мекици са по 50 ст с пудра захар и 70 ст със сирене. Стават и за планинско колоездене, ако имаш кутия.
Изяж три, изпуши една цигара, погледай някое клипче и вече си даунхилАр.
valio33 написа:ОМГ!!! Ти си изкачвал монцата. Ти брат не си данхулър, ами УпХилар. Няма трасе, което да те подплаши, ама то в София не са и без това много. Моето колело тежи близо 20кг и си го контролирам перфектно във въздуха, така че не се оправдавай, шегувам се бе...нали всеки ден скачаш 120-ката там.Ти си страшен, твърдаците са за начинаещи, пък ти си ПрО. В байк центъра в лозенец има едно страшно колело....За него няма информация, защото е запазено за Сам Хил. Струва около 800 лева има обратна вилка с мноУуУ ход ,дебели тръби, ''централен''амортесъор, газов при това. Дескови сперачки и страаашна ДъХъ геометрия.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта