Kpoko написа:Средноинтелигентен, вече не толкова млад велосипедист, търси превоз за себе си и един брой колело. Ако някой има свободно място, да казва, че ми се замръква в Балкана .
Заплювам го, ако не се е продало...taurus13 написа:При мен остава едно място за човек с колело.
kvelikov написа:Никибайк (Габрово) днес ми сподели, че в неделя с едни момци ще покоряват Голям Кадемлия (170 км от София).
Довечера ще пусне офертата тук.
Според Ники ще се замотаме яко около Рожен...
Аз съм за каране в Стара планина, пък дали ще е Вежен или Кадемлия - все ми е тая.
Нека С.К.А.рламента да реши...
borislav написа:АаааАаа, за пеша аз съм навит
Може да измислим нещо
nicky bike написа:Здравейте! Предлагам оферта за качване на връх Колям Кадемлия. Аз там съм сигурен с още поне три млади момчета ентусиасти от Габрово, които не са ходили там. Маршрута е следния: Сбор в село Тъжа към девет и половина - десет. От селото започва изкачване 22 км. до м. Смесите (от 550 м.н.в. до 1400) като се преминава през доста красиви места за снимане и почивка на прекрасна гледка и не на последно място Кадемлийското Пръскало (някой от вас са карали маршрута - не целия). Малко се отплеснах та от смесите има 8 км. до седлото на връх Русоватец (1979) където може да видите извора на река Габровница. Качването до Голям Кадемлия е около час и по груби сметки е около 7 км. . 2276 със сто по нисък от Ботев и втория по височина в Стара Планина.
Та като цяло мога да кажа качването със снимките и почиките олколо 6 часа. Спускане по обратния път с места пътеки на места по екстремни. Ако има интерес мога и повече инфо да дам ,но ми е много трудно с времето. Аз съм там ако желаете заповядайте.borislav написа:АаааАаа, за пеша аз съм навит
Може да измислим нещо
Там става и за пеш. Не е малко ,но пък е доста красиво. Хубавото е ,че когато решиш може да се върнеш надолу.
sos написа:... Ще трябва да тръгнем доста по рано,
sos написа: парите за гориво Аз съм раздвоен
taurus13 написа:Да...ама качването до Кадемлията си е 100% черен път и то ако друслив - надолу пак, пък и аз все едно съм го правил - не съм качил само последните 2-3 километра от седлото на Росоватец...
vpravov написа: Някой свободен през седмицата?
kion написа:bobivg, аз и Ko3er ще запълним колата ти.
kion написа:bobivg, аз и Ko3er ще запълним колата ти.
taurus13 написа:... От хижата Русалка, също е отбелязано да има пътека сечаща серпантините на пътя, пък и Ники е споменавал за нея...
taurus13 написа:... Въпросът е Доколко караеми са тези две пътеки - това да каже Ники. ...
mastermisho написа:Да дам моя глас за Вежен, ако решите друго аз се отказвам и освобождавам мястото си при Милко
не мисля, че е добра идея. Днес трябва да го решим.kvelikov написа:За да няма разногласия и спорове, предлагам утре, като се съберем в 6.45 пред Невски, да решим къде ще караме (Вежен или Нежен )
kvelikov написа:За да няма разногласия и спорове, предлагам утре, като се съберем в 6.45 пред Невски, да решим къде ще караме (Вежен или Нежен )
За по-ранно тръгване не ми се мисли - все пак отиваме да караме за кеф, а не за време.
Моля всеки да е точен, за да не се опъваме като локуми по пътя.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта