Странно пукане при лапата

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Re: Странно пукане при лапата

Мнениеот kapitanblood » Пон Юли 19, 2010 9:55 pm

bikerider написа:Ти се майтапиш. Направи си такъв конус или вземи от подобни чашки, да купуваш нови чашки за това е разсипия.

@bikerider,остави го да си купи нови,че ще започне да пита,от къде,какви,как да си направя конус,,,,и темата ше стане 3-4 страници.....за нещо елементарно сумати народ се изреди да дава,съвети.... :beer:
Иначе си много прав,за един конус,да си купува нови чашки...магазините трябва и те да изкарват пари все пак... ;)
Сори за :offtopic: ,ама не се стърпях,ако ти беше прочел и усмисли твоя първи пост,нямаше да има продължения... :beer:
Както,винаги добри съвети от теб. :agree:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот bikerider » Пон Юли 19, 2010 11:29 pm

Абе важното е да си оправи проблема, другото са подробности :agree: :beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот webster1102 » Сря Юли 21, 2010 12:11 am

И така да се похваля.Взех нови чашки(не можах да се изръся много)взех си VP за 12 лв. от бас и ми обясниха,че са много здрави.За това по-нататъка ще се види,но не виждам какво може да се прецака в едни чашки.Може да сте прави за тези конуси,но и без това ми бяха гадни чашките(приличаха на старите бмх-чета където бяха едно време :D ).Благодаря на всички,за това,че ми обърнахте внимание.Поздрави! :beer: :beer:
Аватар
webster1102

Рейтинг: 1287

Мнениеот codename47 » Пон Окт 25, 2010 3:55 pm

само да споделя че открих откъде беше пукането при мен - конуса за чашките се беше изял: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=4341 , може би съм го карал с недобре обран луфт. След като го смених няма пукане..
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Веломеханик