Сънувате ли байк кошмари

Тук всеки може да пусне анкета по въпрос, свързан с колоезденето, който го интересува, или да отговори по вече зададена тема.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 800 / 600 / 10

Сънувате ли байк кошмари?

Не бе,само гейтаците сънуват такива работи-аз сънувам голи жени
175
52%
Случвало ми се е таквоз нещо-ама аз съм мъж и не ми дреме
83
25%
Сънувам от време на време разни подобни кошмари-изправя ми се сичката коса -даже тая на гърба:)
50
15%
I dreem of dead components all te fuckin time...and I wet my bed
27
8%

Общо гласове : 335

Re: Сънувате ли байк кошмари

Мнениеот fantom » Пон Окт 25, 2010 12:56 pm

Кошмари не сънувам ама немога да зъспим ако не си представя FOX40 на байка :rofl: :beer:
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Мнениеот Discount » Вто Окт 26, 2010 9:23 pm

fantom написа:Кошмари не сънувам ама немога да зъспим ако не си представя FOX40 на байка :rofl: :beer:

Аз понякога сънувам, че карам с тая вилка :lol: , много ми прилича на пластмасова :rofl:
viewtopic.php?t=73233#p642789
Fox40 е от пластмаса!
Discount

Рейтинг: 877

Re:

Мнениеот mitkopld » Съб Окт 30, 2010 11:02 am

URNEST написа:Не са кошмари ама в момента си ъпгрейдвам колелото и постоянно сънувам какви ли не компоненти. Понякога от мислене кой да избера чак не мога да заспя или да се съсредоточа, не ме остава на мира. Надявам се всичко да плиключи до 2-3 седмици.

И аз сега съм така :bawling: :bawling: :bawling:
mitkopld

Рейтинг: 1178

Мнениеот kriisoo » Нед Мар 06, 2011 8:49 pm

напоследък ми се случва да сънувам байк сънища ...

Единият път слизах по едни безкрайни стълби и зад мен се спускаха две капли и ме настигаха и бяха огромни ... сигурно най-малко 3 метра високи ... и двете предни с дискове който бяха по 1,5 метра нагорещени до червено ... щях да си умра ... :D

Друг път сънувах, че съм на някакъв лифт и падам от лифта ... и си затварям очите... Като ги отворих се спусках ... надолу по няква незнайна пътека ... не съм обърнал внимание кво ми е колелото щот се стараех да избягвам дърветата и изведнъж бам в едно ... като си отворих очите се засилвах да скачам Монцата в южния ... като я скочих пак си затворих очите и като ги отворих се приземих пред НДК ... :smash:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот Jumpup » Пон Мар 07, 2011 9:52 am

Няколко години преди да се сдобия със собствен велосипед почти постояно сънувах как карам по разни 4Х трасета ДХ пътеки и подобни. Усещането на сън беше неповторимо. Обаче като се събудех тогава започваше кошмара. :crap: И сега от време на време имам сънища с колела, но са винаги приятни. Както е казъл Самотният вълк: "Don't be afraid, bad dreams are only dreams ." Аз ще допълня кошмара е наяве.
Аватар
Jumpup

Рейтинг: 1671

Мнениеот vvbiker » Пон Мар 07, 2011 6:21 pm

Снощи сънувах РАМ Фрийрайд.. Откъде ми се е набило това колело :dontknow: . Сънувам някакво ревю на РАМ и темподобни глупости за РАМ-ове :confused: А дори не съм почитател на тая марка.. :crap: :beer:
Аватар
vvbiker

Рейтинг: 1180

Предишна

Назад към Анкети