Приятел си търси колело.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Приятел си търси колело.

Мнениеот CC Designs » Вто Окт 26, 2010 9:07 pm

Един мой приятел си търси колело. Ще го кара градско. Малко скокчета, бъни хоп и спускане от едно малко хълмче (крос-кънтри).
Висок е 180см. и тежи 75г. Готов е да даде около 1200лв. Иска колелото да е Fullsupsension.
Също искаше да ви попитам за следните колела дали си струват парите и дали можете да предложите нещо по-добро:
Drag F4m, Raleigh NOMAD, Raleigh Soho.
Иска колелото да е ново и с гаранция. Благодаря предварително на всички и от негово име :D

Поздрави, Младен.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs

Рейтинг: 998

Re: Приятел си търси колело.

Мнениеот azze » Вто Окт 26, 2010 9:47 pm

CC Designs написа: градско...скокчета...бъни хоп и спускане от едно малко хълмче...Fullsupsension....

:dontknow:

За 1200 лева може да си вземе много хубав твърдак.Един Climber TE ще му върши работа за всичко,което иска.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Joker_Here » Вто Окт 26, 2010 9:54 pm

Еми,подкрепям за клаймбър ТЕ.

:offtopic:

Тоя пич колко тежи викаш?75г? Това какво е? Грама?Години?Аман от неграмотни пишлемета.... :nono: :nono:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот CC Designs » Вто Окт 26, 2010 9:55 pm

Объркал съм се бе... За една изпусната буква... Неграмотно пишлеме ще ми вика за една буква... 75кг. И аз му казвам да си вземе твърдак, ама той си иска Fullsupsension.
CC Designs

Мнениеот CC Designs » Вто Окт 26, 2010 10:20 pm

А също така си е харесал много RAM AM, за него какво ще кажете? Каза, че може да си вземе някаква хубава рамка с по-кофти части и да си надгради след време.

ЕDIT: Уикенда ще му дам моя твърдак да покара с него няколко часа и каза, че тогава ще прецени дали е по-добре един качествен твърдак да земе :)
CC Designs

Мнениеот azze » Вто Окт 26, 2010 10:32 pm

http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=3910 RAM AM 2 е намален от 1800 на 1440.Хубаво колело е,но на твоя приятел не му трябва такова,ако ще кара само из града и ще скача.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот CC Designs » Вто Окт 26, 2010 10:43 pm

Точно този ми показа и той и каза, че много му харесва и като дизайн и всичко. Той каза, че не бърза да го купува, че сигурно ще чака до Коледа, Нова година, така че не бързаме. Може и намаления да има след това. Може уикенда да го навия да си вземе един хубав твърдак :) Ще видим. Той е свикнал да му е "меко" на неговия стар Cross Demon и за това.
CC Designs

Мнениеот Falcor » Сря Окт 27, 2010 10:02 am

CC Designs написа:Той е свикнал да му е "меко" на неговия стар Cross Demon и за това

Кавичките са съвсем уместни в случая. Решение: Climber. Надявам се че този приятел не си пак ти :rofl:
Изображение
Аватар
Falcor

Рейтинг: 1686

Мнениеот CC Designs » Сря Окт 27, 2010 11:47 am

Не съм аз :) Иначе Climber TE ли?
CC Designs

Мнениеот NWD » Сря Окт 27, 2010 5:30 pm

Хубаво той ще си вземе клаймър-а и ще му останат още много пари. С тях ще направи ъпгрейди по колелото и с остатъка ще си вземе що годе хубава екипировка.
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот CC Designs » Сря Окт 27, 2010 5:36 pm

Той в момента каза, че няма парите, но ще ги събере. За това не мога да кажа с колко точно пари разполага, но и аз не мисля, че му трябва RAM AM2 за неговото каране :) Някакъв човек ми предложи колело на ЛС. Ще му отговоря и там, ама и тук ще кажа, ако има още неразбрали. Защо ми давате колела втора ръка с цена 2500лв ?! Написал съм, че не иска да дава някаква огромна сума.
CC Designs

Мнениеот fantom » Сря Окт 27, 2010 9:12 pm

Той в момента каза, че няма парите :rofl:
Еми то и аз са ще си взимам Демо (Specialized) само дето ги нямам парите :bigeyes:
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Мнениеот CC Designs » Чет Окт 28, 2010 12:03 pm

Еми аз бях написал вече, че след коледа ще си взима колелото и до тогава ще събира парите, ама той каза, че ги има и се е объркал. Все тая. Каза, че си е направил регистрация и чака да я одобрят и да си я активира, за това вечерта сигурно и той ще пише тук.
CC Designs

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти