Бихте ли ме посаветвали какво да направя.... за гаранция ли да я карам или мога и аз да се погрижа за нея

Благодаря Ви предварително !!!
Поздрави от Карлово !!!
pascalaa623 написа:Здр колега,еми ако можеш си я разглоби сам и си я почисти и смажи.
Pr3d4t0R написа:Този клас вилки отказват да работят при ниски температури. Смяна на масло е нужна ако си направил някъде 50-тина часа каране. В случай, че държиш колелото някъде на хладно (не като мен зад дивана) вилката ще си остане твърда със сигурност.
Pr3d4t0R написа:Този клас вилки отказват да работят при ниски температури. Смяна на масло е нужна ако си направил някъде 50-тина часа каране. В случай, че държиш колелото някъде на хладно (не като мен зад дивана) вилката ще си остане твърда със сигурност.
bio написа:Pr3d4t0R написа:Този клас вилки отказват да работят при ниски температури. Смяна на масло е нужна ако си направил някъде 50-тина часа каране. В случай, че държиш колелото някъде на хладно (не като мен зад дивана) вилката ще си остане твърда със сигурност.
тази вилка специално няма масло.
иначе се обслужва както подобните на нея :>
diabloGT написа:Pr3d4t0R написа:Този клас вилки отказват да работят при ниски температури. Смяна на масло е нужна ако си направил някъде 50-тина часа каране. В случай, че държиш колелото някъде на хладно (не като мен зад дивана) вилката ще си остане твърда със сигурност.
Ще й сменя маслото защото ги имам тези часовезамислих се, ако отделя 200лв. примерно за някой РокШок 2 или 3 серия дали ще е същото, само заради това бих я сменил ..... някой ако има наблюдения да пише ще съм много благодарен
diabloGT написа:защо тогава става твърда при ниски температури ....
bikerider написа:diabloGT написа:защо тогава става твърда при ниски температури ....
Триенето се увеличава заради свиването на някои недомислени детайли.
pascalaa623 написа:Здр колега,еми ако можеш си я разглоби сам и си я почисти и смажи.
subritual написа:1.Отивам на сервиз и гледам внимателно какво правят.
veskoz написа:...и сервизният техник смирено подаде останалото късче комат в ръцете му...[/i]
subritual написа:Голям си хейтър бе,veskoz написа:...и сервизният техник смирено подаде останалото късче комат в ръцете му...[/i]
според мен всичко е въпрос на предварителна договорка.
На мен досега не са ми отказвали да наблюдавам, без да преча.Друг е въпроса колко му е кеф от това на техника.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта