Admin написа:Момчета, нещата загрубяха!
Г-н Великов реши, че трасето за FR трябва да е по-истинско, а не всеки ХС карач да може да се спусне по него............
Упс... таман бях пропуснал да си сложа протекторите в багажа!

Admin написа:Момчета, нещата загрубяха!
Г-н Великов реши, че трасето за FR трябва да е по-истинско, а не всеки ХС карач да може да се спусне по него............
jd написа:Аз утре понеже няма да карам, ще има други изненади в това, което ще бъде "импровизирания щаб" на Адвентура
taurus13 написа:Освен това съм в голямо чудене, дали телефона ми ще си смени сам часа...
taurus13 написа:Ми нали сме щели да спим един час повече....та аз викам си...що да го хабя този час...
Освен това съм в голямо чудене, дали телефона ми ще си смени сам часа...Я, това не била нашата СКА_СПА тема....
edinmilion написа:Добромир утров! Колко лесно е да се събудиш по "новото" време
kolo3zda43to написа:някой няма ли да каже как се справиха мом4етата в днешното каране![]()
![]()
ivan_radev1 написа:Краси, евала за ентусиазма! Браво на всички, които допринесоха за осъществяването на съБитието.![]()
Съжалявам за изгубилите се, но и това го има в нашия спорт. Трасето беше еднакво за всички и никой не е бил привилегирован. Наявам се повечето хора да са се изкефили и да са прекарали приятно този слънчев неделен ден.
Разбира се, винаги може да се намери нещо, за което да бъдат критикувани дезОрганизаторите. Например защо на талончетата за участие имаше нарисувано кебапче, а раздаваха кИфтета. Някой може да се наточил за кебапчета и да е останал свръхразочарован.
Като критикувате обаче, не забравяйте, че това не беше състезние в истинския смисъл на думата, а основната цел бе забавление сред природата. Така че ако има недоволни, най-доброто, което могат да направят, е да покажат как се прави, като организират някое велосъбитие и ни поканят да участваме.
Stanev написа:Дани изгуби ли се бе
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта