Ако си купя нова рамка от Ram имам ли гаранция ?
Предполагам че имам, но някой да каже да знам със сигурност.
Ако имам за колко години е ?

msniki написа:еi тaка информативно.
Ако си купя нова рамка от Ram имам ли гаранция ?
Предполагам че имам, но някой да каже да знам със сигурност.
Ако имам за колко години е ?
KalinV написа:Как да си оправя ши*ания часовник (този на форума) в контролния панел показва 20:18, като цъкна начало форум - пише нещо друго![]()
BurNiNg_IcE написа:Драгалевския лифт, ще го спират ли като миналата година? И от кога до кога?
NWD написа:BurNiNg_IcE написа:Драгалевския лифт, ще го спират ли като миналата година? И от кога до кога?
Да, до колкото разбрах ще е целия Ноември
prokalnatiq написа:Какво означава съкращението OEM (става съпрос за спирачка), имам някакви спомени че това е когато не е сглобена, маркучи масла и т.н. , но не сам сигурен.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
azze написа:66 ще се движи ли утре?
Daniel Panev написа:Абе някой има ли идея къде човек може да изкара едни свестни курсове по първа помощ? Първа помощ в планината най добре...
Daniel Panev написа:Абе някой има ли идея къде човек може да изкара едни свестни курсове по първа помощ? Първа помощ в планината най добре...
Re: "Тук зелено , там зелено Що е то ?.... Моето колело ! "
от dibo92 » Пон Ное 01, 2010 5:51 pm
zxcvbnm написа:
Честито само трябва да смениш кормилото и лапата и ще е добре
При първа възможност! Тия лапи се трошат като солети,а срещата между зъби и стержен не е особено приятна.
Честито да ти е колелото и да си го караш със здраве!
_SoRa_ написа:Понеже новото ми кормило е с около 2-3см по- късо, щe има ли някакъв проблем ако компенсирам тази "липса", като издърпан гриповете /Odi Ruffian Lock on/ с по 15мм всеки
outfaced написа:_SoRa_ написа:Понеже новото ми кормило е с около 2-3см по- късо, щe има ли някакъв проблем ако компенсирам тази "липса", като издърпан гриповете /Odi Ruffian Lock on/ с по 15мм всеки
да ... не може
Гриповете се стягат и в края си за кормилото.
Ако искаш по-дълго/широко кормило намери стругар да ти врътне втулки за удължаване.
Но за теб ще е май по лесно да си свикнеш с новата дължина.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта