TheAnimal написа:Аде, никак не бива, но те спускачите немогат да пият с малки изключения
kibikoff написа:еххх, читатели и читателки![]()
![]()
аз разчиствам библиотеката, че трябва да се подготвят нещата за новите литературни издания за 2010г.
Останаха няколко томчета от издание 2009г., трябва да стигнат докато излязат от издателството новите четива![]()
![]()
boriss13 написа:@nahi Утре ще те навестя, да видим бива ли те в преразказите с елементи ра разсъждение....
ПП.Да земеш да си върнеш аватара....
TheAnimal написа:Май влизам в серия...снощи пак![]()
![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
25thframe написа:Интересни промени, се наблюдават напоследък при мен. Не знам защо, след като никога не съм харесвал особено вкуса на ракията, така ми е "пивка" тези дни, а за сметка на това бирата съвсем не върви.
Posted via mobile device.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
PowerSlide написа::xx(: В момента у дома има 6 (шест) вида вина(и намаляват) Анелия да каже
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Daniel Panev написа:Е добрютру! То с това студенко време навън: кое си требе - оно си сака.
P.S. То и туршията вече е станала...
TheAnimal написа:Снощи тъкмо си бях легнала и ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта