BMX Mongoose Subject

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

BMX Mongoose Subject

Мнениеот n1ky » Нед Окт 31, 2010 9:16 pm

Здравейте , начинаещ съм в карането на БМХ , карал съм ама за малко . Въпросът ми е дали Mongoose Subject става за начинаещ ? По разпитах малко ,хора които са запознати и те ми казаха ,че бил супер като за начало.Ще карам стрийт,ще махна пеговете и роторът за жилата и спирачките.Кажете си и вашето мнение .. Мерси предварително :) Ако не съм за тук , моля някой да ми даде БМХ форум,защото аз не намирам
Аватар
n1ky

Рейтинг: 1283

Re: BMX Mongoose Subject

Мнениеот chrome » Пон Ное 01, 2010 1:08 am

http://velocity.bg/index.php?route=prod ... path=59_60 всички ХАРО от категорията са по-добре от въпросното за което питаш и може да се каже че стават за начинаещ, а това за което питаш става само да ходиш на училище с него... лошото е че някой от нещата като се развалят, няма с какво да ги смениш...така че моят съвет е да вземеш нещо което да ти спести част от главоболията които иначе ще ти се струпат на главата и на портфейла
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Мнениеот n1ky » Сря Ное 03, 2010 4:15 pm

Човек,мерси за съвета,обаче не ми се дават 400 лева за колело с което ще се пребивам всеки ден,защото няма да остане здраво,питам за MONGOOSE ,защото съм си го намерил на тънка цена и като падам няма да е толкова яд.Благодаря все пак ;))
Аватар
n1ky

Мнениеот chrome » Сря Ное 03, 2010 6:11 pm

ок, дано излезеш късметлия, но евтиното обикновенно излиза скъпо, имай предвид че средното като се развали няма оправяне общо взето, най-малкото ще дадеш за него повече пари отколкото ще дадеш за цялото колело.
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Мнениеот n1ky » Чет Ное 04, 2010 9:31 pm

chrome написа:ок, дано излезеш късметлия, но евтиното обикновенно излиза скъпо, имай предвид че средното като се развали няма оправяне общо взето, най-малкото ще дадеш за него повече пари отколкото ще дадеш за цялото колело.

Аз още като го взема ,ще сменя цялото средно-ос касета,курбели и лагери ,защото фабричните много бързо се разбиват,чупят и кривят. ;)
Аватар
n1ky

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Нед Ное 07, 2010 12:27 pm

И както ти казаха хората по-горе, вземи си нещо хубаво и леко, не се занимавай с някви евтини боклуци. Защо да даваш пари за гаден хикс сега а после да наливаш още в друг? И повярвай ако си сглобиш хубав хикс както и да се учиш неможеш да го счупиш, недей се прехвалва толкова все пак. ;)
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот n1ky » Вто Ное 16, 2010 8:17 pm

KiD_WiTh_GuN написа:И както ти казаха хората по-горе, вземи си нещо хубаво и леко, не се занимавай с някви евтини боклуци. Защо да даваш пари за гаден хикс сега а после да наливаш още в друг? И повярвай ако си сглобиш хубав хикс както и да се учиш неможеш да го счупиш, недей се прехвалва толкова все пак. ;)

Емии шанс..вече го взех .. Дано да нямам проблеми а догодина сигурно ще си вземе нещо много по-добро ;)
Аватар
n1ky

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X