prokalnatiq написа:Това http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26800#open или http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26798#open full view ? И дали някой скоро мисли да поръчва от този сайт ?

bio написа:не мога да ти кажа дали въобще стават за каране в тъмница.
_SoRa_ написа:Илиенци си е в София, ние тук като нямаме си поръчваме от dealevtreme
bio написа:RX adaptor frame е адапотора за диоптрични стъкла ....
prokalnatiq написа:Къде трябва да си поръчам, диоптрична плака (нз дали и тя се нарича така) за спортни очела. Дали в магазина от който съм взел очелата или от първата оптика?
Joker_Here написа:Карам ДХ,и имам намерения да подобрявам карането си.Въпроса ми е как да се науча да падам?
П.С.Въпроса ми е съвсем сериозен,и очаквам сериозен отговор.
Незнам защо така, може би рефлекс. Имам един приятел, които е тренирал много време бокс, рекорда му е 4 пъти за 500 метра по огромни камъни, без даже и ръкавици. Нямаше му нищо след това. Също така съм го виждал да пада с около 30-40 на асфалт и пак пез драскотина се измъкна, само със скъсани дънки при коленете. Просто когато падне прави разни салта-малта Joker_Here написа:Карам ДХ,и имам намерения да подобрявам карането си.Въпроса ми е как да се науча да падам?
П.С.Въпроса ми е съвсем сериозен,и очаквам сериозен отговор.
Както казах вземи си цялостна екипировка и гледай повече да внимаваш при каране с по-висока скорост. Всичко идва от техниката, ако тя е лоша-паданията са повече bio написа:Aйкидо - кълбета напред/назад ... сериозен съм. и аз смятах да го тренирам макар, че никога не съм си мислел за DH :>
а и много каране.
успех ти желая !!!
_SoRa_ написа:То в Айкидото главно тренирахме как да мятаме и как да падаме

taurus13 написа:Абе и аз искам да се запиша на някое бойно изкуство, та да се науча да падам, ама се притеснявам, че откъм тегло съм над категориите на повечето, пък за сумото още не ми достига такова. Обаче едно ще ви кажа - падат ръбавите, длъгнести и гърчави - другите си се търкалят.
Joker_Here написа:Има ли сайт в който мога да видя програмата за ДХ състезанията в съответната държава?(Пример:Чехия,Австрия,Германия,Словакия,Полша)Искам да знам,има ли сайт в който ги пише.(НЕ говоря за състезания от сорта на УСИ състезания,а оупън къп състезания.
NWD написа:Да не мислиш да ходиш по чужди състезания
NWD написа:Joker_Here написа:Има ли сайт в който мога да видя програмата за ДХ състезанията в съответната държава?(Пример:Чехия,Австрия,Германия,Словакия,Полша)Искам да знам,има ли сайт в който ги пише.(НЕ говоря за състезания от сорта на УСИ състезания,а оупън къп състезания.
Да не мислиш да ходиш по чужди състезания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта