Модератори: did, naka76, bikezilla

)
 )

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

naka76 написа:Мите, не бъди сигурен че ще е 4 дни. Особено след тази Неделя където замръкнахме.
 ...5 дни да е...
 ...5 дни да е... 
 DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

naka76 написа:Мите, не бъди сигурен че ще е 4 дни. Особено след тази Неделя където замръкнахме.

Ама само ако го заслужите с хубави пътеки.
 Ама само ако го заслужите с хубави пътеки. 

Ако дойда ще  съм най-младият участник, може би-16 години
 Ако дойда ще  съм най-младият участник, може би-16 години  Само ще видим с даскалото как ще се оправя.
 Само ще видим с даскалото как ще се оправя. 
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

did написа: Всички права да са му запазени и от накавщини да не се отърве ДАНО

did написа:Хм... повече пътеки от тази година? Това е почти невъзможно ... особено пък в най-населената част на Източните Родопи, където всяко проходимо място вече е направено на път, а напоследък 'сичкото път масово се асфалтира
Аз пак ще напомня да си носите фотоапаратите и да си прегледате учебниците по история
Преди 2 дни прочетох, че българските учени открили по-старо тракийско светилище от Перперикон. Казвало се Беленташ
Нека не се излагаме като български "учени".
Обаче пък какви уникални пътечки ще катерим и бутамееее... Може да не са асфалтирани, но поне ще са павирани
На снимката - Васко. Всички права да са му запазени и от накавщини да не се отърве ДАНО

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy
kapitanblood написа:незнам какво е решел "масонския съвет" на Крива спица,надявам се само добро,както до сега...

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта