това е тема в която може да споделяте мнения за изминали или предстоящи ходения на кулата.
От една прелетна птичка дочух, че ще се прави ново трасе от другата страна на дерето. Излизам да разузнавам!

кубетата out

kubetata написа:Сори, 2-ра смяна съм..
Утре сутринта към 9-10?
 А и съм на зъболекар и предпочитам да не мириша на "гора".
 А и съм на зъболекар и предпочитам да не мириша на "гора". 

kubetata написа:Хайде тази събота да се посъберем горе. Ще имам повод за едно връткане.
П.П. Може да измислим и нещо което е "мъничко" след кулата. Само да разбера кога ми идва касетата.

И аз карам от време на време около кулата...спускал съм се  няколко пъти по пътеки, ама  моето колело просто не е за това.Карам ХС с моето щото то за повече не става.Мисля ако е по топличко времето да пробвам тая пътека от терапията до аладажата. Вие ХС карате ли, или само DH ? Ако карате и ХС може заедно да караме към аладжата някой път  или по други маршрути
 И аз карам от време на време около кулата...спускал съм се  няколко пъти по пътеки, ама  моето колело просто не е за това.Карам ХС с моето щото то за повече не става.Мисля ако е по топличко времето да пробвам тая пътека от терапията до аладажата. Вие ХС карате ли, или само DH ? Ако карате и ХС може заедно да караме към аладжата някой път  или по други маршрути 

Иначе имам фейсбук - Ivan Nikolov ми е фейсбука : ) Аз съм малко нов в тоя спорт, от около година карам така по черни пътища, за сега съм с кофти колело но върши работа за ХС, все още не се е разпаднало
 Иначе имам фейсбук - Ivan Nikolov ми е фейсбука : ) Аз съм малко нов в тоя спорт, от около година карам така по черни пътища, за сега съм с кофти колело но върши работа за ХС, все още не се е разпаднало   дайте да се уговорим, някой път да покараме през деня до аладжата
  дайте да се уговорим, някой път да покараме през деня до аладжата  

ivanski написа:Вие до горе до кулата карате ли или бутате ?

kubetata написа:ivanski написа:Вие до горе до кулата карате ли или бутате ?
вЪртим
 Големи баири, голямо нещо... бутах до горе и после се качих да карам най вече , ама беше приятно
  Големи баири, голямо нещо... бутах до горе и после се качих да карам най вече , ама беше приятно  Вие тук ли се уговаряте като излизате да карате или в фейсбук ?
 Вие тук ли се уговаряте като излизате да карате или в фейсбук ?

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта