от eMcKu » Пон Ное 08, 2010 9:10 pm
Бойко Борисов бил началник на Кремиковци. Един ден отишъл при чистача Бай Иван и му казал:
- Бай Иване, другата седмица ще идва на посещение президента Първанов, искам всичко да е в ред и ти да не идваш на работа.
Бай Иван го уверил, че всичко ще бъде както трябва и няма да има проблеми. Обаче, понеже е възрастен, Бай Иван забравил и отишъл.
Президентът пристигнал и като видял Бай Иван, още от портала се запрегръщали - станало ясно, че са приятели.
Бойко Борисов се хванал за главата и не могъл да повярва.
След месец той отишъл по същия повод при Бай Иван със заръката, да не ходи пак на работа, че ще идва на посещение Путин - не може да допуснат да се изложат. Обаче, Бай Иван отново забравил и отишъл. Както влезъл, Путин видял Бай Иван и почнали да се прегръщат и разцелуват. Този път Борисов, се разтреперил целия.
След още два месеца, той пак отива при Бай Иван и му казва:
- Бай Иване, много помогнаха приятелските ти отношения с тези влиятелни хора, като възнаграждение искам да дойдеш с мен във Ватикана - за литургията на Папата.
Така и станало - отишли на литургията, а там много народ. Бай Иван и Борисов застанали в центъра на тълпата и литургията започнала. По едно време Папата казал по микрофона - Бай Иване, ти тук ли си бил ? Ела при мен горе.
Борисов останал без думи. Качил се Бай Иван, и по едно време гледа, Борисов припаднал.
Слезнал долу Бай Иван, и когато Борисов се свестил, го попитал, защо е припаднал ?
А Бойко отговорил:
- Добре... че си приятел с Първанов го приех, че сте близки с Путин пак го преживях, че Папата те познава - как да е, но не можах да издържа когато един японски журналист дойде при мен, посочи към трибуната и попита:
- Абе, кой е оня там горе до Бай Иван?
www.dromride.com