Модератор: Модератори в пазара

Geronimo написа:VOVA - Изключително некоректен потребител.
,но аз никога не бих си взел нещо от тия ,па камоли от росен ,ники или пък вовата . Ще ти разкажа подобен случаи на мен какво ми се случи точно с тоя росен питах го за часта която продаваше башгард е 13 в какво състояние е ,той едва ли не ми го описа ,че все едно е купен преди два дена
. Та се разбираме да го даде на ники от неговия отбор той да ми го даде в даскало ,и на другия ден го взимам и какво да видя баша не е само назъбен от огормни камъни ами и едно от четрите ущета по дебелски начин счупено
,че на баща ми му се занимаваше да ми го оправи
. Salgari написа:Белов, голям късмет си имал с кормилото.!
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 

Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
EccentricMOTION написа::rofl: гаранция от магазина! Какво ревете, нестига че купувате части на безценица после били надраскани, спукани....
EccentricMOTION написа::rofl: гаранция от магазина! Какво ревете, нестига че купувате части на безценица после били надраскани, спукани....
. След кратък оглед се видя че мъркуча е снаждан с тънка тръбичка. Имах голям късмет тогава, защото предните дни бях на Сопот. Отново писах на Ники и той каза че няма представа как е станало това и до последно ме убеждаваше в това, аз пък все още си мисля че няма как да ги е купил така (той е първи собственик). EccentricMOTION написа::rofl: гаранция от магазина! Какво ревете, нестига че купувате части на безценица после били надраскани, спукани....
PayPal написа:We're unable to decide this claim in your favor at this time. PayPal's Buyer Complaint Policy applies to the shipment of goods but not to disputes about merchandise quality.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:PayPal написа:We're unable to decide this claim in your favor at this time. PayPal's Buyer Complaint Policy applies to the shipment of goods but not to disputes about merchandise quality.
We're unable to decide this claim in your favor at this time. PayPal's Buyer Complaint Policy applies to the shipment of goods but not to disputes about merchandise quality.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта