Измислени са още когато е измислен първият велосипед сигурно.

супер временце се очертава близките дни
  супер временце се очертава близките дни  

След което бойната група се дислоцира в посока Бонженците по лек асфалтов път...следва време за обяд и зяпане.Като за десерт остава последната отсечка до Трявна,където фащаме трена...Преди около две лета хайтосвахме с апапите по тез сокаци и беше арно,затуй най любезно приканваме сичкото байкър на баламатума
 След което бойната група се дислоцира в посока Бонженците по лек асфалтов път...следва време за обяд и зяпане.Като за десерт остава последната отсечка до Трявна,където фащаме трена...Преди около две лета хайтосвахме с апапите по тез сокаци и беше арно,затуй най любезно приканваме сичкото байкър на баламатума  пък кой от и до където му аресва начи,фор комюникейшън 0896 885 882
пък кой от и до където му аресва начи,фор комюникейшън 0896 885 882 

карам я на пуканки и бира.С нетърпение чакам гости от Шумен в неделя.
 карам я на пуканки и бира.С нетърпение чакам гости от Шумен в неделя.Келеша написа:Зарязаха ме най брутално.Боса и началниците релаксират а аз да му мисля тукакарам я на пуканки и бира.С нетърпение чакам гости от Шумен в неделя.

Келеша написа::D Асвалтови състезателистават те състезатели само с асвалтово каране
ама друг път.
 Нещо бъркаш,ми се струва
 Нещо бъркаш,ми се струва 

добре че имаше сериозни хора да потдържат огъня за пържолите.Тествах новата машина и съм много доволен, друго си е двойното окачване.Реших твърдаците не са за мен
 добре че имаше сериозни хора да потдържат огъня за пържолите.Тествах новата машина и съм много доволен, друго си е двойното окачване.Реших твърдаците не са за мен  до следващото състезание
 до следващото състезание  Те всички ме бъзикаха че свърши ерата с твърдаците да съм разкарвал другите байкове
 Те всички ме бъзикаха че свърши ерата с твърдаците да съм разкарвал другите байкове  определено на долу е страхотно  и невероятно изживяване което не мога да постигна с твърдачето.
 определено на долу е страхотно  и невероятно изживяване което не мога да постигна с твърдачето. Със твърдак ще си по-бърз,на състезание
 Със твърдак ще си по-бърз,на състезание  неги слушай КЕЛЕША!
 неги слушай КЕЛЕША! 

лабежно каране
лабежно каране  Вход свободен.Асвалтово 50км черно 20км с тенденция за увеличаване на черното
 Вход свободен.Асвалтово 50км черно 20км с тенденция за увеличаване на черното  

pil4oka написа:Внимание важно сАобщениЙе!!!Днес около 11.30 в района на поделението (вече не е де) са забелязани съмнителни субекти-3бр. на брой поемащи в неизвестна посока.По сведения на очевидци двама ооособено съмнителни типа и една кулиздачка.След подаден сигнал от анонимен (алкохолик) започва спешна операция на нсбоп(не сме балами да опъваме педалите) след която е Установено че вАпросните субекти са посетили района на вр.Коджакус с все още неустановени подбуди...Оперативният щаб съобщава че е установена липсата на 3 тиквеника от кухнята на х.Младост за което са информирани съдебните власти...Очаква се подкрепление от Шуменското РДВР(редовно диагностиращи вино и ракия) в предвид изтеклата информация относно неделните планове на въпр. субекти...

Щото като го знам какви концентрати пие-от Верея до Шуменско
 Щото като го знам какви концентрати пие-от Верея до Шуменско   А пък професионалистите са малко на изток от нас
 А пък професионалистите са малко на изток от нас 
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта