Имам предвид дали всяка лапа ще пасне?

PtD написа:Drag4o0 написа:На нашта кола пък към 110км/ч леко тресе, но като мине 110 вече до към 200-210 не се усеща...пък след 210 не знам
Това обикновено се дължи на криви джанти и/или износени гуми.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
grebo написа:Алпина, учиха ни да им викаме "пневматични гуми", интересно че на тате тъщо така са го учили едно време (той е същата специалност).. и в лекцийте така го пише..ти какво имаш впредвид
![]()
denises26 написа:Също така при някои има съвместимост с диск (напоследък при повечето), което го няма на нито една шосейна главина.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
biker_bg написа:Ако прокопаем дупка през планетата Земя и влезем с краката надолу ,с краката нагоре ли ще излезем?
Alpina написа:grebo написа:Алпина, учиха ни да им викаме "пневматични гуми", интересно че на тате тъщо така са го учили едно време (той е същата специалност).. и в лекцийте така го пише..ти какво имаш впредвид
![]()
Май не си си научил урока"пневматични гуми" е много широко понятие... да не кажа неточно в случая
Трябва да си по-конкретен
asench написа:Виждал съм едни метални протекторчета за обтегач, които се закачат на ухото май... Може ли някой да ми каже от къде мога да си купя?
bio написа:осите на предните главини винаги ли са били 9mm ?!? бахти досега си мислех, че са ... 10mm ... и още не мога да повярвам даже ... прочетох го на хиляда места .... и пак. моля кажете ми и ВИЕ !!!
fantom написа:Има ли хидравличен V-Brake?!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта