kvelikov написа:Споко, мишоци - ще ни е адски гадно и въобще няма да караме...![]()
kapitanblood написа:...Ейййй...мишок...стига дразни.....
bobivg написа:Как стои въпроса с храна в с.Зелено дърво? Предполагам има къде да се хапне там или да се купи храна.
ivan_radev1 написа:Оферта за оставащите в София:
На 14.11 (неделя) сме замислили следния маршрут:
гара Лакатник-село Заноге-Зимевица-Заселе-гара Бов-село Бов-село Лакатник-гара Лакатник.
Kpoko написа:Бе, не идва ли маааалко в повече асфалта в тоя маршрут. От Лакатник до Заноге е един много приятен черен път, в един ден два пъти го качихме, ма после си е каране по асфалт, или поне ние така се прекарахме де
taurus13 написа:Аз пък само здраво работен този викенд, та няма да карам нито тук, нито там.Kpoko написа:Бе, не идва ли маааалко в повече асфалта в тоя маршрут. От Лакатник до Заноге е един много приятен черен път, в един ден два пъти го качихме, ма после си е каране по асфалт, или поне ние така се прекарахме де
То това от гара Бов до Заноге беше - от Лакатник, предполагам през Пробойница някъде да се минава. Пък за шосето Бов-Лакатник - те са май 15 км там.
Целия маршрут, ще ви дойде много за късия ден, освен ако не сте някви там мамути и подобни...
Обаче я си направете Бов-село Бов, Тръстеная(където се опийте с малиновото еликсирче) и оттам има една палава пътечка, която я знам от Админ и която излиза на Гара Лакатник на жп школата. Мисля, че ми беше дал трак от онова каране, но трябва да поразровя - тъй или иначе, може да питате и него - сега шумата е опадала и пътеката ще личи.
Приятно каране на всички!
acidrain написа:Някой навит за Локорско-Кремиковци днес следобяд?
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта