Драги kvelikov,
В качеството си на модератор те умолявам да спазваш добрия тон. Словосъчетания като
че от носа на приятелчетата ти тече сопол
никак не подхождат на светлия идеал, който прокламираш да изповядваш

Използването на грубости и големи червени букви ни най-малко не могат да се считат за убедителни аргументи в дискусията.
Оттук нататък пиша като обикновен потребител (което уточних и сутринта в другата тема, но явно имаш свойството да четеш [a както се убедих - и да чуваш] избирателно).
kvelikov написа:В качеството си на какъв нареждаш на хората какво да пишат и как да се организират?
Moля те да ми посочиш къде, в кое мнение, съм наредил на някого как да пише, а още повече как да се организира? Ако не можеш да намериш, би ли бил така любезен да се извиниш? Ако ти се привиждат команди в обобщението на мненията на други потребители, то би следвало да търсиш причината в себе си.
Позволявам си този тон и пиша тук, а не на ЛС, защото на много хора им омръзна избирателния менторски тон, що се отнася до накърненото самочувствие на някой "авторитет".
Тук би било уместно да ти дам собствения ти съвет: като ви дразни, не четете тези "менторски" мнения.
Всъщност, точно такова е. Частно пространство. Ако имаш някакви съмнения, съветвам те да погледнеш предишни дискусии по въпроса. В това конкретно частно пространство, собственикът, г-н Любомир Ботушаров, е решил да позволи на други индивиди да изказват мнение. Между тези индивиди сме и ти, и аз.
ти си последния, който трябва да взима страна!
Защото си МОДЕРАТОР и част от задълженията ти е да си безпристрастен!!!
Хм. Бих казал, по-скоро, че ти си последният, който може да определя какви точно са ми задълженията.
Пиша всичко това, защото вярвам, че здравия разум ще надделее и поредната форумна война, която се опитвате да заформите, няма да се състои!
Уверявам те, че форумни войни в този форум не сме виждали отдавна, и съвсем не смятам да допусна такава. Също така не смятам за редно да се фаворизира вашата група пред другите потребители. Те имат точно толкова права, колкото и вие, включително да изказват мнения, които не ви допадат.
Продължавам да съветвам приятелите на С.К.А. и М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. да не се поддават на евтините провокации.
Не знаех, че в Медицинската академия преподават похвати от школата в Симеоново
Ще си позволя отново да обобщя мненията, които чух по повод непрекъснатото експониране на С.К.А. и събитията около този клуб, в случай, че още не си разбрал за какво става дума: Непрекъснатото набиване в очите, лепенето на нови и нови теми, свързани с мероприятията или дори замислите за мероприятия, дразнят други потребители. Те имат право да недоволстват.
В крайна сметка арбитър може да бъде единствено собственикът на сайта.