Юли, "одобрявам" също не е точно - и в двата случая ти се опитваш да ме вкараш в режим "съдник на чужди действия и усилия". Аз тази роля не я искам и няма да я изпълнявам.
Помагам им, както помагам и на всеки друг, който иска да направи нещо и това нещо не ми пречи. Знам, че няма да ти хареса тази формулировка, но именно тя е точната. Защото аз "моят" начин за популяризиране на планинското колоездене съм го избрал - това е този сайт. Досега не съм имал мераци да организирам събития (състезания, масови карания и т.н.), така че от тази гл.т. никое подобно нещо не съвпада с "моя" начин на популяризиране, но това не ми пречи да помагам на организаторите, когато мога и с каквото мога - това е техният начин на популяризиране, който просто е различен от моя, но не ми пречи. Приемам го и като част от работата си дори. Ако някой ден се появи събитие, което да ми пречи, няма да го подпомогна, но М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. не е такова.
На мен лично идеята за това събитие ми се стори добра. В първото издание видях предимно хора, които познавам и които също като мен обичат да карат колело в планината. Не съм чул чалга. Ако изпълнят предложението ти да поканят чалга-певица, няма да им помагам повече, но Краси е рокаджия и не виждам начин това да стане.

Все пак да не се отплесваме в глупости - след първото издание аз, както и всеки друг, имам своите съвети, забележки и препоръки. Споделил съм ги с Краси лично, ще го направя пак, и отново ще е лично, а не тук. Въпросът е, че аз не държа С.К.А. да приемат моето мнение, защото това си е тяхно събитие. В този смисъл, дори да изберат друго, а не това, което аз им препоръчам, аз пак ще им помогна, макар че на пръв поглед би изглеждало, че подпомагам нещо, което "не одобрявам". Затова ти казах, че изразите "одобрявам", "благославям" и т.н. не са уместни - за мен не е проблем да помагам за неща, които са различни от моите неща, защото вярвам, че хората са различни и за всеки си има съответния формат.
Относно създаването на форум "Клубове" - идеята на пръв поглед звучи добре. Но само на пръв поглед, защото има твърде много детайли, които според мен я правят неподходяща. Причината е най-вече в различните нужди за създаването на един или друг от скритите форуми. Аз лично повечето от тях не ги следя, а и сега нямам време специално заради тази тема да го направя, така че може и да си прав за това
Само че какво се получи - в крайна сметка си говорят за същото, за каквото и в темите си в "Мероприятия". Е какъв е смисълът тогава...
.
Ти казваш, че те дразнят темите на клубовете, че едва ли не пречат на теб и други хора да следите интересните за вас теми. Доколкото става дума за "Мероприятия", не се обиждайте, ама просто не мога да го повярвам. Все пак зная всеки от вас в какви карания обича да се включва, как си намира компанията за тях и т.н. Познаваме се.

Освен това, точно защото Мероприятия е "обществен" форум, т.е. видим за всички, би следвало всеки да може да си организира каранията чрез него.
Ако има отделен форум "Клубове", той с нищо няма да е по-различен от "Мероприятия", освен по това, че теми с една и съща тематика ще са в два различни раздела.
Освен това официални събития и състезания няма как да не са в "Мероприятия", независимо кой ги организира. Т.е. ще се получи едно напълно изкуствено разделение - едни и същи по смисъла си теми, а именно за организиране на карания и за всякакъв тип събития, ще са в два различни форума без никаква ясна разграничителна линия - едните ще са в "Клубове", защото става дума за неофициални карания, но организирани от клубове, другите ще са в "мероприятия", защото са официални събития, пак организирани от клубове (в повечето случаи), а третия тип теми ще са тези на хора като мен, които са за обикновени карания, но извън клубове. Като прочетеш настоящият абзац, кашата не изглежда ли пълна? Защото точно това ще се получи с един такъв форум.
Според мен, проблемите, които вие виждате, могат да се решат с разделянето на Мероприятия на три подфорума - Събития, Клубове и Карания. Единствено при такъв вариант ще може да има ясно разграничение в тематиката. Като и в този случай в Клубове някои ще искат да са скрити (което пък дали ще е възможно, не зная). На вас струва ли ви се удачен подобен вариант? Според мен още е рано за него, но само по този начин "проблемът" може да се реши чрез отделяне на нови форуми.
Само че, Юли, ти самият си го казал - някои хора ги дразни не наличието на 3 или 4 теми, дразни ги съдържанието в тях. Точно понеже го схващам това, смятам, че не можем да променим нещата с обособяването на нови форуми, тъй като човек като иска да се подразни, пак ще ги намери темите и ще ги прочете.