Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Capoeira написа:Продава се Commencal Supreme DH 2010
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... 30#p685330
Преходникът на задната спирачка става за 160, 185 и 203 мм диск
Рамката позволява само 203мм диск, настройките с който явно автора се бърка са за посоката на отвеждане на спирачното усилие.
Има 2 размера: S и M, което означава, че може да се регулира големината на Commencal-а
Рамката е размер S/M и размера е С/М не може да се променя не е два размера, просто може да се регулира чейнстея s 30mm.
Аман как може да не знаеш какво продаваш
Krismars написа:Абсолюта ми е фаворит, ама пред "Шипковото" няма място за сравнение![]()
Не съм останал с такова впечатление.Metel написа:Много съм прост
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
Powerage написа:Защо няма тема в рамките на 2.55 - 3.00?мисля че тя ще е по-удобна
Подобно мнение сякаш ми казва "а на бас, че не можеш да ми отвориш профила ми и да потърсиш мнението, с което да ми смъкнеш най-много рейтинга!"....Drag4o0 написа:@Прокалнатия:Ако аз съм неграмотно лапе, ти си неграмотен г*з На всички изпити по БГ имам над 5,5!Понеже пиша от щайга, и в момента на писането даже ми забива, затова не смених езика.Поне на 2-ма от тоя форум ще им изсъхнат пишките, заради горните 2 минуса.Искам "+".
Drag4o0 написа:Ozzie написа:Заглавие: Drag F4 Бартер за твърдакDrag4o0 написа:Шок:Фабричният....
Ето снимка за подробности:
http://www.mtb-bg.com/forum/download/file.php?id=10918
Съдейки от приложената снимка, по това как е разчекната рамката, не бих казал, че това е оригиналният фабричен амортисьор за рамката.
Рамката излиза от завода и се продава оригинално с амортисьор с дължина 165 мм.
Този като гледам отива към 190 мм.
ъъъъъ..Фабричният е ю.Просто пружината е по-голяма, която рпави шока 190мммисля, че става ясно от снимката, както си забелязал
Antares написа:И как ше ти забие писането бе?! К'во, клавиатурата ше почне да ти пише "о" вместо "у", щото са един до друг клавишите?! Или тя цифрата четири е точно над "ч"-то.
Буахахахахахахахахахаххахаn1ky написа:Момчета,мерси много за съветите.Днес свалих средното движение и още една сачма влезе,ама в другата тръба.Няма как да излязат пробвах и с магнит.След това обаче като разклатя рамката никакво тропане не се чуваше :О.Утре обаче ,съм сигурен ,че пак ще дрънчи.Не знам какво да правя ???
PtD написа:Няма да е лошо да каже от кого я е купил и дали предишният собственик му е казал, че е сцепена или е премълчал...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта